2777
2789

بچه من ۴۰ روزشه ؛ وزن یک ماهگیش خوب نبود دارم با شیرم شیرخشک میدم ولی نمیدونم چقدر بدم، اول شیر خودمو میدم بعد شیرخشک؛ بین ۳۰ تا ۶۰ میلی بهش  میدم ولی بعضی وقتا هنوزم دنبال بقیشه ، نمیدونم چقدر بدم چیکار کنم

آخه روی شیشه کلا زده ۱۸۰ میلی لیتر واسه ۱ ماهگی ولی من شیر خودمم یکم هست. هرجورم حساب میکنم این بیشتر ازین حرفا میخواد شما چیکار میکنین چقدر شیر خشک میدین؟ چندساعت یکبار؟

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار وسط روز ۶۰ تا میدم ک استراحت کنم و دوباره سینه هام پر شیر شه یبارم شب ک میخاد بخوابه ۶۰ تا میدم ک قشنگ سیر شه بخوابه بقیش شیر خودم میدم

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

عزیزم هر چقدر که میخاد بهش بده،دختر من از دوماهگی روزی ی فلاسک کامل رو میخورد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من یبار وسط روز ۶۰ تا میدم ک استراحت کنم و دوباره سینه هام پر شیر شه یبارم شب ک میخاد بخوابه ۶۰ تا م ...

آره دقیقا منم‌‌ میخوام یکم شیر بیاد باز بدم ولی خیلی دنبالشه

عزیزم پسر من شیرخشکیه از اول هر چقدر خواست بهش شیر دادم چون همه ی بچه ها روی یک اصول شیر نمیخورن الا ...

جدی یعنی اذیتش‌نکنم ۶۰ تا رو ک میدم زوری خوابش میکنیم

حدود ۳ بار در روز ؛ ظهر به بعد گشنه تره 

اگه با شیر خودت وزن نگرفته پس بیشتر از این باید بدی 

هرچقد میخواد بهش بده ولی ب قوطی محل نزار 

دختر من الان یکسال و ۳ ماهشه ۱۲۰ تا میخوره کلا شیر خشکی هست 

تا ۴۰ روزگی فقط ۱۵ سیسی هر وعده میخورد 

ولی مثلا بچه دوستم ک هم شیر مادر بود و هم شیرخشک هربار شیر خشک ۱۲۰ تا تو یک ماهگی میخورد 

هر چقدر که میخوره بهش بده 

قانونی نداره ؟ هی میخواد بخوره ولی خیلیم جیش‌میکنه نم میده مخصوصا شبها

عزیزم هر چقدر که میخاد بهش بده،دختر من از دوماهگی روزی ی فلاسک کامل رو میخورد

ماشالا❤🤩 خیلی خودشو خیس نمیکرد یا بعدش‌بالا بیاره