2777
2789
عنوان

مامانایی که شیرخشک میدین خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه اول خیلی گریه میکرد فکر کردیم دلدرد داره ولی از وقتی فهمیدیم شیرم کمه و شیرخشک میدم خیلی آروم ...

چک کن رفلاکس پنهان نداشته باشه 

شیر خشک هم بیشتر بش بده اگه اروم تر شد پس گرسنه بوده ولی اگه بالا اورد بفهم سیر بوده اینکه همش عطش مک زدن داره بخاطر رفلاکسش هست 

برای برش دادن فلزات دستگاه برش CNC هواگاز پلاسما بسیار گزینه خوبیه. ولی در مورد سنگها باید گفت که دستگاه cnc سنگ مخصوص این کاره که توسط اون میشه حتی پیکرتراشی و مجسمه سازی هم انجام داد. دستگاه cnc چوب هم برای حکاکی روی چوبه . حتی در نمای ساختمان ها که از چوب ترموود استفاده میشه این دستگاه کاربرد داره

بچه ۴۰ روزه هر چقد بدی میخوره سیری رو متوجه نمیشه که بعدش میاره بالا  شیر دادن زیاد باعث رفلاک ...

هر ۲ ساعت ۶۰ تا که زیاده حتی اگه شیر مادر هم نخوره ینی توی ۲۴ ساعت ۷۲۰!

روی شیرخودم نمیشه زیاد حساب کرد قطره ای میاد بعصی وقتا فشار میدم هیچی نیست ؛ یهو هم ممکنه اصلاح رگ اومدن‌پیش بیاد . پس میگی کاری نداشته باشم همش گشنشه؟

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
بچه ۴۰ روزه هر چقد بدی میخوره سیری رو متوجه نمیشه که بعدش میاره بالا  شیر دادن زیاد باعث رفلاک ...

اسی ظاهرا فقط سه چهار بار در روز شیرخشک میده 

من دخترم تو یک ماهگی هر دوساعت ۱۵ سیسی میخورد

شیرخشکی هم بود. 

اصلا نمیشه میزان مشخص کرد اشتهای بچه ها متفاوته

چک کن رفلاکس پنهان نداشته باشه  شیر خشک هم بیشتر بش بده اگه اروم تر شد پس گرسنه بوده ولی اگه ب ...

چه حالب رفلاکس پنهان نشنیده بودم چطوری چک کنم؟

اسی ظاهرا فقط سه چهار بار در روز شیرخشک میده  من دخترم تو یک ماهگی هر دوساعت ۱۵ سیسی میخورد ش ...

دقیقا من ظهر و عصر و شب میدم ؛ یا شاید یکی قبل ظهر

هر ۲ ساعت ۶۰ تا که زیاده حتی اگه شیر مادر هم نخوره ینی توی ۲۴ ساعت ۷۲۰! روی شیرخودم نمیشه زیاد حساب ...

نه زیاد نیست 

من اوایل هر ۲ ساعت ۶۰ میدادم اما الان که ۵ ماهشه تقریبا بازم همینقدر میخوره، یعنی اصلا با بیشتر شدن سنش شیر خوردنش بیشتر نشد

اگه شیر میدی بعدش خیلی بالا میاره کمتر بهش بده 

مک زدنم دلیل گشنگی نیست تو این سن کلا دلشون میخواد مک بزنن. یه سریاشونم که دلدرد دارن با مک زدن اروم میشن 

حواست باشه!
ماشالا❤🤩 خیلی خودشو خیس نمیکرد یا بعدش‌بالا بیاره

آره اتفاقا پوشکش همیشه سنگین بود،من اصصلا شیر نداشتم دیگ دوماهه شد که دکتر گفت شیرخشک بده وگرنه بچت مشکل دار میشه واسه همون هرقدر میخاست میدادم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️