2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یک جنین

اخه خیلیا ب من میگن ریسکه اینو انتقال نده باز برو تو سیکل ولی دوس دارم شانسمو امتحان کنم😥امروز انقد گریه کردم که الان سرم و چشمام درد میکنه......بعد ببخشید عزیزم گفتین چند سال پیش پانچر شدین پس چرا دوستت الان بچش کوچیکه مگه چقد بعد انتقال داد؟

واقعاااا چقد خوب...نمیدونی گریدaبود یاbشما الان خودت بچه دار شدی؟

fekr konam b

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
اخه خیلیا ب من میگن ریسکه اینو انتقال نده باز برو تو سیکل ولی دوس دارم شانسمو امتحان کنم😥امروز انقد ...

man 2 bar enteghal dadam albate oun moshkelate digehi ham dasht mesle andrometiyuz vali khoda age bekhad hame khiz dorost mishe ye khiz dige ke bayad beduni esteres aslan khub nist .

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

esmesh sinderelast 

va ye tapik ham zade bud

اخه خیلیا ب من میگن ریسکه اینو انتقال نده باز برو تو سیکل ولی دوس دارم شانسمو امتحان کنم😥امروز انقد ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504949/ivfیها-و-میکرویی-های-آذر-و-دی-96-بیاید-تا-باداری-با-هم-باشیم?page=1

مرسی گلم  از دیشب تا حالا که اینو شنیدم خیلی امیدوار شدم،شما خودت هنوز بچه دار نشدی؟

نه عزیزم  

نه عزیزم    

انشاالله سال جدید منو شما هم باردار بشیم،،هرچند منم خیلی ب اون یه دونه امید ندارم....هرچی صلاح و قسمتمونه،خیلیا تو تاپیک سیندرلا با چند تا جنین منفی میشدن....ولی واقعا خواست خدا بود ک سیندرلا با اون همه مشکل و ی دونه جنین باردار شد😥

[QUOTE=126627416]انشاالله سال جدید منو شما هم باردار بشیم،،هرچند منم خیلی ب اون یه دونه امید ندارم....هرچی صلاح و قسم ...[/QUOTE

اره عریرم موافقم. شما مشکلت چی بود عزیزم؟؟؟چه کارهایی برای حلش کردی؟؟

انشاالله سال جدید منو شما هم باردار بشیم،،هرچند منم خیلی ب اون یه دونه امید ندارم....هرچی صلاح و قسم ...

سلام عزیز شما چی صد بالاخره یدونه جنین انتقال دادین؟

در اندک من تویی فراوان یارب..