الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه خیلیا ب من میگن ریسکه اینو انتقال نده باز برو تو سیکل ولی دوس دارم شانسمو امتحان کنم😥امروز انقد گریه کردم که الان سرم و چشمام درد میکنه......بعد ببخشید عزیزم گفتین چند سال پیش پانچر شدین پس چرا دوستت الان بچش کوچیکه مگه چقد بعد انتقال داد؟
اخه خیلیا ب من میگن ریسکه اینو انتقال نده باز برو تو سیکل ولی دوس دارم شانسمو امتحان کنم😥امروز انقد ...
man 2 bar enteghal dadam albate oun moshkelate digehi ham dasht mesle andrometiyuz vali khoda age bekhad hame khiz dorost mishe ye khiz dige ke bayad beduni esteres aslan khub nist .
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
انشاالله سال جدید منو شما هم باردار بشیم،،هرچند منم خیلی ب اون یه دونه امید ندارم....هرچی صلاح و قسمتمونه،خیلیا تو تاپیک سیندرلا با چند تا جنین منفی میشدن....ولی واقعا خواست خدا بود ک سیندرلا با اون همه مشکل و ی دونه جنین باردار شد😥