2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پاشو صبونه بزار(حاملم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 74 پست
منم باردار بودم واسه شوهرم هرروز صبح صبحونه درست میکردم  اصلا صمیمیت بین زن و شوهربیشتر میشه خو ...

منم خودم توعقد بهش گفتم واست درست میکنم ولی خب شب تا دیروقت لباساش اتو زدم کم کم کارای خونه انجام دادم البته خودش کمک میکنه ولی خب انتظارداشتم دیده دیشب اذیتم بیدارم نکنه

.وگرنه روزای دیگ خودم پامیشدم.منم بخدا ناهار گذاشتم قرمه سبزی اومدم بخوابم😐

گل پسرم دوستت دارم💖

سخته.اگه اوایلشو که کم کم تهوع هم به خستگی دشب بیداریات اضافه میشه.

باهاش بعدا صحبت کن درباره رفت وامد مهمان که سختته.میگذره این دوران

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه ی صبونه حاضر کردی 

الان همه نی نی سایتیا میگن ما صبونه‌نمیدیم ب شوهر جرات داره اگه بیدار کنه🤦‍♀️😏😏😏

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
وا چه بی ادب

بی ادبی به اینه که زن حاملرو ۶ صبح از خواب بیدار کنی بگی پاشد صبحانه درس کن در حالی که خدا دوتا دست بهش عنایت کرده که ازش کار نمیکشه    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
منم خودم توعقد بهش گفتم واست درست میکنم ولی خب شب تا دیروقت لباساش اتو زدم کم کم کارای خونه انجام دا ...

صبح باید میگفتی درد دارم اگه میشه خودت درست کن مطمئنا زورت نمیکرد که .....تو بارداری هم واسه ادم مهمون میاد و میره مریض که نیستی بارداری 

انشالله بچت هم سلامت به دنیا بیاد 😘

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

عزیز دلم همه ی این دلخوریات باعثش شوهرت نیس تو الان حامله ای و هورمونات بهم خورده برای همین حساس شدی یه چیز کاااملااا طبیعی و علمی با همسرجانت حرف بزن بهش بگو من الان بخاطر تو دلیم یکم حساس تر شدم و ناز نازو یکم بیشتر هوای منو و تودلیمو داشته باش 

با اخم و تخم هیچی درس نمیشه شوهرتو ببوس و باهاش صمیمانه حرفاتو بزن شرایطتتو بگو بیچاره علم غیب نداره ک ♥️

این اختلاف نظرها اول زندگی تا حدی هست. اشتباه خودت بوده که هنوز جا نیوفتاده حامله شدی. بهتر بود صبر میکردی یذره با اخلاقای هم آشنا میشدین بحران اول ازدواجو رد میکردین بعد. من خودم ۵ سال صبر کردم تا زندگیم باب میلم بشه تازه حامله شدم. 

یه خانم مستقل و قوی 
وا عزیزم یه صبحانه مگه چیه که میگی حاملم تو رو خدا سخت نگیر والا این نه ماه هم خودتو اذیت میکنی هم ش ...

حالا تواین ۳۰سال چطور گشنش نشد😂😂😂😂

گل پسرم دوستت دارم💖
بی ادبی به اینه که زن حاملرو ۶ صبح از خواب بیدار کنی بگی پاشد صبحانه درس کن در حالی که خدا دوتا دست ...

همچین میگی زن حامله انگار که چه اتفاقی افتاده 

ماهم باردار بودیم والا سوسول بازی درنیوردم حتی تهوع شدید هم داشتم قرص میخوردم ولی ادم مثل سابقه فقط شاید وزنش سنگین تر شه وگرنه اتفاق خاصی نیس ک

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله