2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پاشو صبونه بزار(حاملم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 74 پست
زن حامله نباس کار کنه؟

زن حامله باید کار کنه ولی استراحت خودشم داره وقتی تا دیر وقت لباس مباساشو اتو کرده خودش باید بفهمه دیگه

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=126311402]اووووه ی صبونه حاضر کردی  الان همه نی نی سایتیا میگن ما صبونه‌نمیدیم ب شوهر جرات داره اگه بیدا ...[/QUOTE 

من خوابم بیاد عمرا بیدار شم ...حالا اگ ببینه خوابم میاد باز بگه پاشو بمیرمم پا نمیشم ...ولی از اونورم بگه خوابت میاد بخواب دیع نمیخواد.. عذاب وجدان خفه ام میکنه از بیخوابی بمیرمم پا میشم درست میکنم

عقدکه بودیم بهش میگفتم مامانت واست صبونه نمیزاره بخوری گشنه میری میکفت نه من ۸صبونه میخورم که تاظهرگشنم نشه ۶بخورم ۱۲گشنمه اونجاهم همه ۸صبونه میخورن.😐😐😐😐😐😐

گل پسرم دوستت دارم💖
حالا تواین ۳۰سال چطور گشنش نشد😂😂😂😂

😂😂اون دیگه کار دله 

ولی بیشوخی سخت نگیر ولا حاملگیت سخت میگذره من خودم خیلی اسون گرفتم همه کاری میکردم شوهرم پنج میرفت صبحانه میدادم شبکاری شیش میومد دوباره بیدار میشدم باهم صبحونه میخوردیم مادرشوهرم همش میگه خداروشکر عروسم اصلا مارو تو حاملگی اذیت نکرد ولی دخترش خیلی اذیتش کرد بعد ده سال یادشه میگه تو رو خدا حامله نشو

عزیزم بسلامتی ایشالله قدم بچه ات برات هزارتا برکت داشته باشه 

.به خدا حیف این دوران با این حرفا بخوای خرابش کنی و اون نی نیکوچولوتو ناراحت کن .اول اینکه مهمون حبیب خدا همیشه به این چشم مهمونو ببین .دوم مردا دوست دارن بعضی وقتا ببینن زنشون دوسشون داره یا نه یا چقدر برای حرفشون ارزش داشته.سوم اینکه به خدا انقدر چیزای مهم تر هست که این اصلا احساس ناراحتی نداره .بعدشم عزیز من ی لحظه چشماتو ببند و فکر کن برای ی ماه همسرت نیست اون موقع حاضری هر روز صبح مفصلترین صبحانه ها رو درست کن .خانمهای که بهت انرژی منفی میدن به خدا اگر خودشون وجود کنن که با شوهراشون بد صحبت کنن .واقعا وقتی از متن هارو میخونم دلم برای اون شوهر کباب میشه که بدبختا با چه زنای دارن زندگی میکنن.عزیز دلم مواظب حس زیبات باشه چون الان ی نینی تو وجودته

خدایا دوست دارم 

حالا اولشی وزنت هم سنگین نشده که انقدر غر میزنی بزار به اخراش برسی بعد غر بزن ....ضمنا سوره والعصر رو زیاد بخون خودت و بچت در اینده صبور تر میشید

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله

من اگ ساعت ۵ بیدارم کنه خودش میدونه رو به موت میشم چون میگرنم تو بارداری خیلی شدید شده 

شوهر منم درک بارداری زن رو نداره خب بنده خدا از کجابدونه مشکل من اینه که خیلی میترسونتم همش در حال ترسیدنم مثلا میخواد خوشحالم کنه اما به ذهنش نمیرسه که ممکنه این ترسیدنا خطرناک باشه 

تو بارداری سعی کن تا حد ممکن ارامشتو خفظ کنی حتی اگر شرایط جوریه که همه بهت حق بدن ناراحت و عصبی باشی تو نباش فقط بخاطر بچت 

ان شاالله که شوهرتم درکشو ببره بالا و حداقل مهمونی رو کنسل کنه اینم تو این شرایط 

همچین میگی زن حامله انگار که چه اتفاقی افتاده  ماهم باردار بودیم والا سوسول بازی درنی ...

من با شما موافقممممم.خیلی به حاملگی جو میدن .

خیلی نینی سایت بد شده زنهای که پر از عقده شدن ریختن توی نینی سایت و فقط انرژی منفی میدن به اسی ها.

خدایا دوست دارم 
نه من تنبل نیستم چون اذیت بودم بخدا به زور پاشدم 

میگفتی عزیزم درد دارم خستم ی امروز و خودت درست کن حالا شایدم حواسش نبوده ک حالت خوب نیس حرص نخور سر این چیزای الکی ی زمانی میشینی ب همین خاطره ها میخندی