بانوی_تابستونی مدیر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 عنوان کنکوریای نظام جدید بیاین لطفاااااااا | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 50 پست وای تا الان تقریبا هیچی واسه کنکور نخوندم. برنامه هم میریزم ولی بهش عمل نمیکنم. بیاین با هم درس بخونیم. ان شاالله که نتیجه بگیریم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون 1398/12/09 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 قربونت ت هم همینطور مرسی گلم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
__moon_shadow__ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 581 میای با هم درس بخونیم. البته اگه رشتت تجربیه آره من پایه ام آزمون قلمچی شرکت میکنی؟ یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 آره من پایه ام آزمون قلمچی شرکت میکنی؟ نه گزینه 2 میرم. ولی به بودجه بندیش نمیرسم اصلا. میای از اول شروع کنیم؟ تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
missyasi عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 152 دارم ولی با گوشی مامانم میرم. همیشه پیشم نیس خب من تجربی ام ولی گوشی پیشت نیس ک
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 منم مثل تو دقیقا کپی تو اگه دوست داری بیا با هم شروع کنیم. خیلی تنبلم . اصلا برنامه هایی که میریزمو عمل نمیکنم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 خب من تجربی ام ولی گوشی پیشت نیس ک اگه بخوام مامانم گوشیو میده ولی همیشه دستم نیست تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
__moon_shadow__ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 581 نه گزینه 2 میرم. ولی به بودجه بندیش نمیرسم اصلا. میای از اول شروع کنیم؟ منم اصلن نمیرسم دیگه کلا رهاش کردم 🙁آره بیا شروع کنیم این تعطیلیام فرصت خوبیه یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 منم اصلن نمیرسم دیگه کلا رهاش کردم 🙁 آره بیا شروع کنیم این تعطیلیام فرصت خوبیه من تازه عضو نی نی سایتم . زیاد بلد نیستم اگه بهت درخواست دوستی بدم میتونیم دوتایی حرف بزنیم؟ تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
__moon_shadow__ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 581 من تازه عضو نی نی سایتم . زیاد بلد نیستم اگه بهت درخواست دوستی بدم میتونیم دوتایی حرف بزنیم؟ بهت درخواست دادم یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 بهت درخواست دادم اکی . قبول کردم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 پایه ام میخوای با __moon_shadow__ سه تایی یه برنامه بریزیم و شروع کنیم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
raha۱۹۹۸ عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1781 منم میخوام کنکور بدم نظام جدید و البته دانشجو ام و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫
1111maaah عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 328 میخوای با __moon_shadow__ سه تایی یه برنامه بریزیم و شروع کنیم اوکیه من برنامه دارم ی گروه بزنیم زدیم تو گوش مشکلات زندگی ... رفت با بزرگترش اومد