بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 عنوان کنکوریای نظام جدید بیاین لطفاااااااا 252 بازدید | 50 پست وای تا الان تقریبا هیچی واسه کنکور نخوندم. برنامه هم میریزم ولی بهش عمل نمیکنم. بیاین با هم درس بخونیم. ان شاالله که نتیجه بگیریم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون 1398/12/09 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__moon_shadow__ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 581 فارغ التحصیلی؟ یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 من نظام قدیم تجربیم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 فارغ التحصیلی؟ نه. مدرسه میرم تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 تو این وضع چجوری درس بخونم منم کتابامو انداختم تو اتاق درم بستم گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 امسال کنکور داری؟ اره تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
__moon_shadow__ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 581 نه. مدرسه میرم آها مثل منی پس منم تا الان هیچی نخوندم وقتم نمیشه با مدرسه.. یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 انشالا همه قبول میشن منو ت هم همینطور ان شا الله تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
rahammm8069 عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 386 آها مثل منی پس منم تا الان هیچی نخوندم وقتم نمیشه با مدرسه.. هیچکسی تا الان نخونده...ما ب فکر امتحانی نهایمونم باشیم اگه تعطیل کنن بیچاره میشیم
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 حالا کسی میاد با هم برنامه بریزیم و درس بخونیم؟ تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون
بانوی_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1359 هیچکسی تا الان نخونده...ما ب فکر امتحانی نهایمونم باشیم اگه تعطیل کنن بیچاره میشیم اره . ما خیلی از درسامون به خصوص تخصصیا رو تموم نکردن. قرار بود تا اخر سال تموم شه که اینجوری شد:( تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون