2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر توصیه اشتباه کردین😐 اگه هزار باشه روزانه اس هر روز بخور، اگه پنج هزار هفته ای یکی، و اگه پنجاه هزاره ماهی یکی

اگه کمبود ویتامین دی داری اول به مدت هشت هفته هفته ای یکی پنجاه هزار بخور و بعد ماهی یکبار پنجاه هزار

چقدر توصیه اشتباه کردین😐 اگه هزار باشه روزانه اس هر روز بخور، اگه پنج هزار هفته ای یکی، و اگه پنجاه ...

در ایران قرص ویتامین‌دی 5 هزار نداریم

بزرگترین اشتباهی که تقریباً همه مرتکب میشن اینه که برای همه می‌گن قرص 1000 روزانه، در حالی که برای همه نمیشه یک دوز تجویز کرد، عامل اصلی وزن هر فرد هر مقدار بیشتر مقدار مصرف باید بیشتر باشه،در فصل زمستان هم مصرف بیشتر میشه،بعضی مقاومت به اثرات ویتامین دی دارن،و باید حداقل روزانه 10 هزار مصرف کنن.

ولی بصورت نرمال ماهی 100 هزار برای رنج 50 تا 70 می تونه کافی باشه که البته باید آزمایش داده بشه و طبق اون دوز رو تنظیم کرد طبق رنج هدف

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.