2777
2789
عنوان

کنکوریای نظام جدید بیاین لطفاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 50 پست
اره . ما خیلی از درسامون به خصوص تخصصیا رو تموم نکردن. قرار بود تا اخر سال تموم شه که اینجوری شد:(

ما هم قرار بود که تا آخر اسفند تموم بشه بعد عید دیگه نریم بشینیم درس بخونیم ولی اینجور شد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم قرار بود که تا آخر اسفند تموم بشه بعد عید دیگه نریم بشینیم درس بخونیم ولی اینجور شد   &n ...

رشتت چیه؟

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
منم تجربیم ولی یازدهم.میخوام شروع کنم دل و دماغ ندارم.تو مشاور داری؟ازمون شرکت میکنی؟از صفر شروع میک ...

خب تو که هنوز وقت داری. من مدرسه ازمون میدم ولی الان خیلی پشیمونم . مشاور داریم ولی الان اصلا عین خیالش نیس میخواد هر طور شده بفرستتمون دانشگاه. ولی خب بابام اینا میگن فقط پزشکی و رشته های تاپش حتی پیرا پزشکیم قبول ندارن. ازمون گزینه 2 میرم ولی ترازم خیلی پایینه 3000 و خورده ایه. تقریبا تا الان درست حسابی درس نخوندم

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
آها مثل منی پس  منم تا الان هیچی نخوندم وقتم نمیشه با مدرسه..

میای با هم درس بخونیم. البته اگه رشتت تجربیه

خب تو که هنوز وقت داری. من مدرسه ازمون میدم ولی الان خیلی پشیمونم . مشاور داریم ولی الان اصلا عین خی ...

من خانوادم کاری بهم ندارن ولی خودم فقط پزشکی میخوام.یه اقایی هست رتبه 9سال نود و هفته میخواستم از اون مشاوره بگیرم خواهرم نمیزاره.خیلی اعصابم خورده.ایشالا که جای خوب رشته ی خوب قبول شی

من خانوادم کاری بهم ندارن ولی خودم فقط پزشکی میخوام.یه اقایی هست رتبه 9سال نود و هفته میخواستم از او ...

از الان خیلی نگران نباش. مرسی عزیزم ان شا الله تو هم همون رشته و دانشگاهی که دوست داری قبول شی

یعنی یکی نیس بیاد با هم درس بخونیم؟ وای خدا امیدم ب انجا بود که فعلا خبری نیس

من قلم ترازم ۶۵۰۰ تلگرام دارین؟

دارم ولی با گوشی مامانم میرم. همیشه پیشم نیس