2777
2789
عنوان

کنکوریای نظام جدید بیاین لطفاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 50 پست
میای با هم درس بخونیم. البته اگه رشتت تجربیه

آره من پایه ام 

آزمون قلمچی شرکت میکنی؟ 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من پایه ام  آزمون قلمچی شرکت میکنی؟

نه گزینه 2 میرم. ولی به بودجه بندیش نمیرسم اصلا. میای از اول شروع کنیم؟

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
منم مثل تو دقیقا کپی تو 

اگه دوست داری بیا با هم شروع کنیم. خیلی تنبلم . اصلا برنامه هایی که میریزمو عمل نمیکنم

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
خب من تجربی ام ولی گوشی پیشت نیس ک

اگه بخوام مامانم گوشیو میده ولی همیشه دستم نیست

نه گزینه 2 میرم. ولی به بودجه بندیش نمیرسم اصلا. میای از اول شروع کنیم؟

منم اصلن نمیرسم دیگه کلا رهاش کردم 🙁

آره بیا شروع کنیم این تعطیلیام فرصت خوبیه 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

منم اصلن نمیرسم دیگه کلا رهاش کردم 🙁 آره بیا شروع کنیم این تعطیلیام فرصت خوبیه 

من تازه عضو نی نی سایتم . زیاد بلد نیستم اگه بهت درخواست دوستی بدم میتونیم دوتایی حرف بزنیم؟

من تازه عضو نی نی سایتم . زیاد بلد نیستم اگه بهت درخواست دوستی بدم میتونیم دوتایی حرف بزنیم؟

بهت درخواست دادم 

پایه ام

میخوای با __moon_shadow__ سه تایی یه برنامه بریزیم و شروع کنیم