2777
2789
عنوان

هفته ۱۶ بارداری و گرفتگیه رحم

830 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من هفته ۱۶ بارداری هستم چند روزه حس میکنم رحمم یکم سفت شده. انگار رحممو حس میکنم. خیلی نگرانم ولی با این شرایط کرونا میترسم از خونه بیرون برم. شماام رحمتونو خس میکنید؟ طبیعیه!؟

نگران نباش منم همینطوری بودم دقیقا ۱۶ هفتگی تا ۲۰ اینام ادامه داشت اگه بدون درده طوری نیست اب زیاد بخور و دراز بکش

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

اگر رو کمر میخوابی شاید دلیلش اونه ولی در کل طبیعیه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش منم همینطوری بودم دقیقا ۱۶ هفتگی تا ۲۰ اینام ادامه داشت اگه بدون درده طوری نیست اب زیاد ب ...

اره درد ندارم ولی استرس گرفتم

مرسی از پاسختون خیالم یکم راحت شد 

نه تو طول روز حتی وقتی نشستم حس میکنم 

من شنیدم بخطر جنینه که میخواد جا باز کنه 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
سلام عزیزم یه سوال. شما هم تو دوره بارداری شب ها خشکی دهان داشتین؟ من هفته ده هستم شب ها خیلی گلو و ...

سلام عزیزم کلا اب زیاد بنوشید چون رحم بزرگ میشه و مایع امونیوتیک تولید میشه درنتیجه بدن به اب بیشتری نیاز داره تشنگی و خشکی دهن طبیعیه

سلام ارغوان جان ببخشید من هفته پانزده بارداری هستم. از دیشب یک درد شدید و گرفتگی تو رحم دارم و اصلا نمی تونن راحت بلند شم و بشینم. دردش می گیره و ول می کنه. برای شما هم پیش اومده؟ الان بیمارستان بودم گفتن تا وقتی لکه بینی نداشتی نیا. خیلی نگرانم. دیشب از درد خوب نخوابیدم

سلام ارغوان جان ببخشید من هفته پانزده بارداری هستم. از دیشب یک درد شدید و گرفتگی تو رحم دارم و اصلا ...

عزیزم واسه من طبیعی بود مشکلی نبود. نگران نباش من حتی یکبار لک هم دیدم ولی بهم گفتن اگه ادامه دار بود برم مطب. که خداروشکر مشکلی نبود. رحم بزرگ میشه این دردا طبیعیه عزیزم