2777
2789
عنوان

مردم از دندون درد و لثه تو رو خدااا هركي تجربه داره بياد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 44 پست
دندون شيشمه پايين ☹️ نزارم فاصله ميافته ...بين دندوناي جلوم 

والا من یکی از آسیابم کشیدم و جاشو پر نکردم چون میدونستم دندون بذارم نابودم میکنه. یه ذره بین دندونام فاصله افتاده ولی زیاد نیست

چه جالب منم داشتم به همین فکر میکردم گفتم نزدیک عید چرا این همه درد مریضی گرفتاری میاد سراغ آدم ان ش ...

والاا بخداا پدرمم تازه عمل كرده رودشوو يه پامون بيمارستانه يه پامون دكتر خودم الانم تو اين اوضاع استرسم چند برابر شده 

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من یکی از آسیابم کشیدم و جاشو پر نکردم چون میدونستم دندون بذارم نابودم میکنه. یه ذره بین دندونا ...

ا.. يعني بكشممم بعدا بخوام ايمپلنت كنم بازم مصيبت ميشه😐 

من فیلم ایپلنت رو دیدم ضعف کردم ... هر چی تلاش کردم نتونستم برم

اوهووو يا خود خدااا... والا من همين الانم ضعف دارم لثم مةل گوشت وا رفته زده بيرون خداياااا من بدبخت انقدم وسواس دارم اخه چراا😭 بخداا پارسال كل دندونامو درست كردم گفتم حالاهاا راحتم

والاا بخداا پدرمم تازه عمل كرده رودشوو يه پامون بيمارستانه يه پامون دكتر خودم الانم تو اين اوضاع است ...

وااای عزیزم همیشه خدا اخر سال که میشه نمیدونم چرا دست پای ادم میره تو هم عزیزم میدونم خیلی سخته مخصوصا تو موقعیت که ویروس هم اومده تو رو خدا خیلی مواظب خودتون خانواده اتون باشید ان شاالله که هم شما هم پدرتون زودتر خوب بشین یا خدا همه دریاب 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

چرا اين دكتراا دقت نميكنن اخه من يكساله دارم هرجا ميرم يه چيزي ميگه پيش بهتريناشونم رفتم سر بابامم همين بلا رو اوردن بدبخت يكسال پيش فوق تخصص گرارش ميرفت ميگفت درد دارم اندو و كلون كردن نفهميدن غده داره تهررودش

لثت ضعیف نیست؟  والا چی بگم شاید بهتره دکترت رو عوض کنی

چرااا عزيزه دلمم ضعيف هست ... بله الان سه تا دكتر عوض كردم هركدوم يه چيزي ميگن والا هزينه هام كم نيس من ختي به دكترم گفتم هم جراحي لثه بكن هم دندونمو سه باره عصب كشي كن 

چرااا عزيزه دلمم ضعيف هست ... بله الان سه تا دكتر عوض كردم هركدوم يه چيزي ميگن والا هزينه هام كم نيس ...

این سایت بخش کلینیک داره، کاش یه سوالی از قسمت دندون پزشکیش بپرسی، همین چیزایی که اینجا گفتی و بگو لثت ضعیفه

این سایت بخش کلینیک داره، کاش یه سوالی از قسمت دندون پزشکیش بپرسی، همین چیزایی که اینجا گفتی و بگو ل ...

اميدوارم زود جواب بدن كلافه شدم 

وااای عزیزم همیشه خدا اخر سال که میشه نمیدونم چرا دست پای ادم میره تو هم عزیزم میدونم خیلی سخته مخصو ...

مرسي دورت بگردم ممنونم ...ما كه رعايت ميكنيم يسري رعايت نميكنن خدا كنه مريض نشيم با اين سيستم ايمني ضعيف 

مرسي دورت بگردم ممنونم ...ما كه رعايت ميكنيم يسري رعايت نميكنن خدا كنه مريض نشيم با اين سيستم ايمني ...

فداات شم عزیزم اره میدونم بیشتر مردم اصلا این ویروس رو جدی نمیگیرن خدا فقط خودش کمکمون کنه شر این ویروس کم بشه منم مامانم بیماری خاص هس خیلی برای مامانم نگرانم خدا همه رو همه بلا مریضی این ویروس دور کنه داره خدایا ما رو ببخشش

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
فداات شم عزیزم اره میدونم بیشتر مردم اصلا این ویروس رو جدی نمیگیرن خدا فقط خودش کمکمون کنه شر این وی ...

اي جانم ...منم خودم بيماري خاصم ام اس دارم و تالاسمي سيستم ايمنيمم فوق ضعيف ...خدا بخيررر بگذرونه تقويت كن مامانوو قرصاي تقويتي بگير تا ميتونه هم بيرون نره

اي جانم ...منم خودم بيماري خاصم ام اس دارم و تالاسمي سيستم ايمنيمم فوق ضعيف ...خدا بخيررر ...

چشم عزیزم آخی عزیزم چقدر بیماری خاص زیاد شده مامان منم ام اس پارکینسون داره خدا خودش حواسش بهمون هس 

ان شاالله خدا شر این ویروس کم میکنه از سر همه دنیا فقط خدا باید بهمون رحم کنه