2777
2789
عنوان

مردم از دندون درد و لثه تو رو خدااا هركي تجربه داره بياد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 44 پست
من که دندون  پزشک نیستم اما یه عکس بگیر از دندونت تو عکس اگه عصبی مونده باشه معلوم میشه بنظر می ...

عكس گرفتم ريشه هاام اكي هستن از نظره عصب كشي فقط يكمي عفونت زيره ريشه بود كه دكترم گفت چرك خشك كن لازم نيست 😭😭الان لثممم ورم كرده ميسوزه

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

عشقم وقتی دندونش درد میگیره رانیتیدین پودر میکنه میذاره تو دندونش آروم میشه میخوای شما هم امتحان کن شاید اروم شدی بنظر من جراحی کن 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا احتمال داره ممکنه روکش بلند و نامناسب باشه که درد شدید ایجاد میکنه و باید به اصطلاح آف یا کوتا ...

روكشو برداشتن چند روزه عزيززم ... گفتن شايد بخوابه التهابش كه تاثير نداشت بدترر شده

يكيش متخصص ريشه هست يكيشم عضو هيات علمي 

والا چی بگم هر کدوم منطقی تر میگن. مادر من دندنشو پر کرد یه بلایی سرش اومد که مجبور شد بکشه راحت کنه خودشو... کلیم پول خرج کردیم.

عشقم وقتی دندونش درد میگیره رانیتیدین پودر میکنه میذاره تو دندونش آروم میشه میخوای شما هم امتح ...

ااا... اونم امتحان ميكنم ممنونم 

والا چی بگم هر کدوم منطقی تر میگن. مادر من دندنشو پر کرد یه بلایی سرش اومد که مجبور شد بکشه راحت کنه ...

والاا ديشب با يه خانم دكتر صحبت ميكردم گفت بايد كشيده بشه😐 اخه ريشه دندونم سالمه پارسال كلي هزينه كردم ريندو شد من موندم الان جراحي لثه كنم يا بدم دندونمو باز ريندو كنه يا كلا بكشه 🤦‍♀️

ااا... اونم امتحان ميكنم ممنونم 

خواهش میکنم ان شاالله تاثیر داشته باشه زود خوب بشی واای میدونم که چقدر دندون درد بده 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
هردوشو هر شیش ساعت بخور .مترونیدازول هم براعفونته.  سیر هم بزار.  اب سرد هم نخور  .&n ...

مرسي عزيزم ممنون 

خواهش میکنم ان شاالله تاثیر داشته باشه زود خوب بشی واای میدونم که چقدر دندون درد بده 

اخه الان بايد اينجوري بشممم دم عيد تو كرونااا بازارر🤦‍♀️

والاا ديشب با يه خانم دكتر صحبت ميكردم گفت بايد كشيده بشه😐 اخه ريشه دندونم سالمه پارسال كلي هزينه ك ...

دندونت رو بکشی که کلا خلاص میشی ، اگر آسیابه مجبور نیستی جاش بذاری جون واقعا عذاب آوره

يكساله هي ميرم دكتر هي ميگه هيچي نيست سه تا دكتررفتم نفهميدن يعني عاشقشوونم😐 تاالان هركدوم يه چي ميگه يكي ميگه جراحي لثه ميخواي يكي ميگه دندونت بعد از دوبار عصب كشي بااينكه عصب كشيش كامله بازم بايد پر شه سومي هم ميگه بكش ايمبلنت كن😐😐 

چند بار عصب کشی🙄

هموون بخدااا دوبار انجام دادم ميگن عاليه كاره دندون عصب كشي شدت ولي زيره ريشه عفونت داره يكمي

دندونت رو بکشی که کلا خلاص میشی ، اگر آسیابه مجبور نیستی جاش بذاری جون واقعا عذاب آوره

دندون شيشمه پايين ☹️ نزارم فاصله ميافته ...بين دندوناي جلوم 

اخه الان بايد اينجوري بشممم دم عيد تو كرونااا بازارر🤦‍♀️

چه جالب منم داشتم به همین فکر میکردم گفتم نزدیک عید چرا این همه درد مریضی گرفتاری میاد سراغ آدم ان شاالله شر همه این مریضی ها درد بلااا مشکلات از همه دور بشه