2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که بهتون زده شده چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 65 پست
نمیتونم تو شخصیتم نیس

ساکت بمونی خب بدتر سواستفاده میکنه ازت...

ی سریا جنبه ندارن...

داد زدن تو باید بلند تر داد بزنی...

البته من نمیشناسم همسر شما رو یهو این کار و نکنی بدتر قاطی کنه😶😶😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهه رفتیم سر خونه و زندگیمون اولین بار خواهرشو دیده میگه اینو گرفتم تا اینجا سرم کلاه رفته،یا مث ...

واااااا ببخشیدا ولی حتما یه مشاوره برین حتما با اینطور مرد زندگی‌‌ سخته یه مشاوره عای عالی برین

خدایا طعم مادری رو به همه زنای دنیا بچشون خیلی شیرینه🤗🤗
دو ماهه رفتیم سر خونه و زندگیمون اولین بار خواهرشو دیده میگه اینو گرفتم تا اینجا سرم کلاه رفته،یا مث ...

در همه موارد میتونی دست پیش بگیری پس نیوفتی 

جمله های خودشو به خودش تحویل بده

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

امشب تو یه تاپیکی ک البته تاپیک ترکید ..

ب  @fati_011   گفتم فاطی روغن نباتی .. اونم بهم گفت قلب یخی عین ملخی 😐😐😐 اصن با خاک یکسانم کرد .. بااینک شوخی بود ولی یادم نمیره 😂

حالم بده 😑

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده

من و همسرم همو میخواستیم و عقد کردیم خانواده شوهرم از همون اول خودشونو کشیدن کنار خیلی تنها بودیم ولی دوتاییمون کار میکردیم . یکی از خاله ها تو تاکسی بودیم و تو عقدم بود برگشت تو چشمام نگاه کرد گفت تا عروسی کردی تندی بچه نیاریا بچه گدا چه به بچه ، بچه خرج داره. یه چیزی تو همین مایه ها گفت . و من الان ۷ سال از اون روز میگذره و قلبم درد میگیره از یاد آوریش . چون خانوادم و خانواده شوهرم پشتمون نبودن از صفر شروع کردیم فکر میکردن قرار تا اخر عمر بی پول بمونیم 

پدرم خيلي واضح بهم گفت تو هيچي نميشي تو زندگيت چون ازاد قبول شدي بخاطر همين دارم جون ميكنم و براي ز ...

چه خوب من هر کسی ازم انتقاد کنه آدم بدتری میشم،من با تشویق و مهربونی و زبون نرم خوب میشم پیشرفت میکنم الان دوست دارم بدترین و زشترین آدم جهان باشم از بس ازم انتقاد کرده بدمو گفته

بعضیا هرحرفی دلشون بخواد میزنن ولی اصلا فکر نمیکنن با طرفشون چکار میکنن شایدم از قصد میزنن تا عقده هاشونو خالی کنن، بعد از فوت پدره عزیزم خیلی حرفا پشت سر خانوادمون زدن که کاملا اشتباه بود ولی ذهنیاتشونو بما و دیگرون میگفتن، خدا ازشون نگذره و سرشون بیاره از ته دلم میگم

به منم تا دلت بخواد خیلی گفته حرف هایی ک آدمو تا استخون میسوزونه.ولی چون دوسش ندارم برام مهم نیست

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
چه خوب من هر کسی ازم انتقاد کنه آدم بدتری میشم،من با تشویق و مهربونی و زبون نرم خوب میشم پیشرفت میکن ...

الان كمه ادمي ك تشويقت كنه

الان اسفند ٩٨ ايم ، يجوري تغيير كن ك اسفند ٩٩ الگووي خيليا باشي

به منم تا دلت بخواد خیلی گفته حرف هایی ک آدمو تا استخون میسوزونه.ولی چون دوسش ندارم برام مهم نیست

میخوام بی توجه باشم بهش محل نذارم نمیتونم احساساتی ام کلا،دو ماهه عروسی گرفتیم هر شب با گریه میخوابم چون قبلش سهمیه حرف زهرمارش رو تحویلم میده