2777
2789
عنوان

خطبه ای که خونده نشد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 84 پست
واسه دلت بمیرم ..... از ته دل درکت میکنم ....... ولی ... ولی ..... غرور خودتو خانوادتو سفت بچسب& ...

خدا نکنه قربونت برم 

چشم تا جایی که طاقت بیارم تحمل میکنم 

پلک و چشمم خونریزی کرده از گریه🙂

هنوز که نه به باره نه به داره اینجوری داره اذیتت میکنه

حرف بی حساب که نزدی

بعدها چه میخواست بکنه

ولش کن محلش  نذار

میدونم سخته

خیلیاااا از این جیزا داشتن 

اگر تورو بخواد با یه مهریه معقول باید بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز که نه به باره نه به داره اینجوری داره اذیتت میکنه حرف بی حساب که نزدی بعدها چه میخواست بکنه ...

حرفتون منطقیه عزیزم 

بابا و مامانمم میگن 

ولی خب دل بی صاحاب حالیش نمیشه

حرفتون منطقیه عزیزم  بابا و مامانمم میگن  ولی خب دل بی صاحاب حالیش نمیشه

دا بی صاحابم نگرانش نباش

دیر یا زود فراموشش میشه اولش سخته

همش به خودت بگو این حس بد همش هورمونامم😬راه دیگه ای مداره

انقدم منتشو‌نکش

چشم😓😔

گلم مهریه یعنی اثبات دوست داشتن مرد که یعنی من به پات هستم در حد توانم ...این اقا یعنی هیج توانی نداشته ؟؟

چرا داشته ولی مالشو بیشتر از شما دوست داشته که فرداروز که بینتون اختلاف افتااد یوقتت ضرر مالی نبینه 

گلم الان گریه کن تا حال دلت خوب بشه ولی خودتو سبک نکن و بهش پیام نده و زنگ هم نزن.... چون اون خیلی خودخواهه که خواسته حقی رو که تو باید مثل هر زن دیگه ای داشته باشی یعنی مهریه رو بهت نده ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
گلم مهریه یعنی اثبات دوست داشتن مرد که یعنی من به پات هستم در حد توانم ...این اقا یعنی هیج توانی ندا ...

خونه داره ۲ تا ماشبن داره کار خوب داره 

ولی گفت من میترسم ی روزی همه چیمو از دست بدم و رضایت ترو جلب کنم 

دقیقاااا درست میگید 

اشتباه نمیکنی؟مطمئنی باباش تو دلشو خالی میکنه؟!!! باهم حرف بزنید بگو بدبین نباشه مشاوره هم برید ی م ...

اخه جواب پیام و زنگمو نمیده گفت همه چی رو تموم شده بدون

وگرن خودم دوس داشتم بربم پیش مشاور 

اشتباه نمیکنی؟مطمئنی باباش تو دلشو خالی میکنه؟!!! باهم حرف بزنید بگو بدبین نباشه مشاوره هم برید ی م ...

گفتم بخدااا 

گفتم من ب خدا دختری نیستم که قید زندگیمو بزنم 

میسوزم و میسازم ولی تنهات نمیزارم 

ولی اون چی!😔

خونه داره ۲ تا ماشبن داره کار خوب داره  ولی گفت من میترسم ی روزی همه چیمو از دست بدم و رضایت ت ...

خب دیگه با این اوصاف استطلاعت مالی هم داره اقا ولیییی دل نداشت حتی یه اجر اون خونه رو به نام تو بزنه؟؟ موقعی که گریه میکنی به خودت یاداوری کن برای کسی گریه میکنی که حتی از دلش نیومد یه اجر خونشو به نام تو بزنه!!!

گلم زمانه خیلی خراب شده به حرف دل گوش نده الان با عقل میری جلو به مشکل برمیخوری دیگه با دل بری که واویلااااااا......

راستش یکی از کاربرهای همین سایت میگفت ما رسم مهریه نداریم بجاش حق طلاق و .... داریم که بعد 7سال زندگی که قهر کرد و امد و هرروز منتظر بود شوهرش بیاد دنبالش و حداقل یه تلاشی کنه ولی هیچ به هیج اخرم رفت کارهای طلاقشو انجام داد و تمام...گلم ما جنسمون زنه و احساسیم ولی مردا که مثل ما نیستن اونا میگن این نشد یکی دیگه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم