زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من یه دکتر خوب تو اهواز میشناسم که دوستام پیششون رفتن برای سفید کردن واژن و راضی بودن دکتر کیمیا قاسمی که با یه دستگاه لیزر جدید به اسم لیزر آنجلا هم کار میکنن که خیلی مزایای خوبی داره من راجبش سرچ کردم خوندم شمارشونو برات میذارم 09373702115
دوست من رفته پیش دکتر کیمیا قاسمی اهواز خیلی راضی بود و تعریف میکرد هم از کارشون هم از نحوه برخوردشون پیشنهاد میکنم بری پیش ایشون اطلاعاتشونم هست داخل گوگل
من چندتا راه خونگی امتحان کردم بعضیاش تا حدی تاثیرگذار بودن ولی دوباره تیره شد. دوستم که با دستگاه سفید کرده بود، منم تصمیم گرفتم برم انجام بدم. من پیش دکتر مریم حاتمی انجام دادم و خیییلییی تاثیر داشت. برای من تو 2 جلسه اوکی شد بخوای میتونم ادرس سایتشون رو بهت بدم بری سر بزنی
خواهرم 6ماهه پیش رفت پیش خانم دکتر الهام قلیپور انجام داد و الان خیلی راضیه چندتا از دوستامم رفتن پیشش همشون راضی هستن بنظرم برو پیش ایشون قیمتش هم مناسبه
من چند وقتی بود می خواستم برم قسمت بیکینیم که خیلی رنگش تیره شده بود رو وایتنینگ انجام بدم ولی چند تا از دوستام انجام داده بودن و به خاطر اینکه دکترشون خوب نبود، نه تنها سوزونده بودن بلکه هیچ فرقی هم نکرده هم نکرده بود. ولی دیگه به ترسم غلبه کردم و با کلی تحقیق و پرس و جو رفتم پیش دکتر مرادیان، همه بیماراشونم راضی بودن، منم بعد دو جلسه نتیجه ای که می خواستم رو گرفتم
بخاطر استفاده از ژیلت اینجوری شده اگه خیلی برات مهمه برو دکتر سفید کردن واژن انجام بده، من دکترشیرین شمس رو شنیدم که کارشون خوبه و هرکی رفته نتایج خوبی گرفته
برای سفید کردن واژن لیزر خیلی خوب جواب میده فقط باید جلساتشو بری و اینکه بعدش بیشتر مواظب اون ناحیه باشی . من که خودم پیش دکتر زهرا ستوده انجام دادم و جواب گرفتم