2777
2789

بشین تو وایتکس 😅😅😅

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه دکتر خوب تو اهواز میشناسم که دوستام پیششون رفتن برای سفید کردن واژن و راضی بودن دکتر کیمیا قاسمی که با یه دستگاه لیزر جدید به اسم لیزر آنجلا هم کار میکنن که خیلی مزایای خوبی داره من راجبش سرچ کردم خوندم شمارشونو برات میذارم 09373702115

من چندتا راه خونگی امتحان کردم بعضیاش تا حدی تاثیرگذار بودن ولی دوباره تیره شد. دوستم که با دستگاه سفید کرده بود، منم تصمیم گرفتم برم انجام بدم. من پیش دکتر  مریم حاتمی انجام دادم و خیییلییی تاثیر داشت. برای من تو 2 جلسه اوکی شد بخوای میتونم ادرس سایتشون رو بهت بدم بری سر بزنی

https://drmaryamhatami.com/

من چند وقتی بود می خواستم برم قسمت بیکینیم که خیلی رنگش تیره شده بود رو وایتنینگ انجام بدم ولی چند تا از دوستام انجام داده بودن و به خاطر اینکه دکترشون خوب نبود، نه تنها سوزونده بودن بلکه هیچ فرقی هم نکرده هم نکرده بود. ولی دیگه به ترسم غلبه کردم و با کلی تحقیق و پرس و جو رفتم پیش دکتر مرادیان، همه بیماراشونم راضی بودن، منم بعد دو جلسه نتیجه ای که می خواستم رو گرفتم

من برای سفید کردن واژن، دکتر ندا مقتدری رو میشناسم تو اصفهان. یکی از دوستام رفته بود پیشش کارش خوب بود و خیلیم مهربون بود

میتونی انلاینم ازش مشاوره بگیری از اونجایی که گفتی اهوازی شاید اصلا نیاز به درمان جدی ای نداشته باشی

من برای سفید کردن واژن، دکتر ندا مقتدری رو میشناسم تو اصفهان. یکی از دوستام رفته بود پیشش کارش خوب ب ...

ببخشید عزیزم چطوری مشه مشاوره انلاین گرفت از این دکتری که گفتی؟
و یه چیزی واقعا اگه لازم نباشه دکتر میگه نکن؟

ببخشید عزیزم چطوری مشه مشاوره انلاین گرفت از این دکتری که گفتی؟ و یه چیزی واقعا اگه لازم نباشه دکتر ...

اره واقعا دکتر با شرفیه
من اونموقع تماس گرفتم ولی الان شمارشو ندارم. بیا از سایتش سرچ زدم لینکشو برات میفرستم
https://mavarateb.com/doctor/دکتر-ندا-مقتدری/reservation/online