سلام تو رو خدا کرمانیها بیاین بگید کرونا به شهرمون رسیده واقعا یا نه هنوز آخه شوهرم از صبح که از خونه میره بیرون شب میاد خونه همه جایی هم میره خیلی نگرانم الان اومده دخترم میخواد بره تو بغلش نمیزارم بره میگم به ما نزدیک نشو میترسم بچم کوچکه بگیره پدر و مادرم مریضن بدنشون ضعیفه. بیاین بگید که راسته که میگن کرمان وضعیتش سفیده تا من خیالم راحت بشه😩😩
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
من کرمانی نیستم 😢 اما اومدم بگم عاشق کرمانیام خیلی خوبن ❤️
منم کرمانی نیستم ولی موافقم
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
آره بابا اما خب شما احتیاطتو بکن دستاتونو بشورین لباساتونو هربار از بیرون میاین هفته ای دو بار اسفند دکد کن بخور بابونه و به بذار تو خونه چایی دارچین و زنجبیل بخورین چیزیتون نمیشه
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
عزیزم این اماری که اعلام کردن بارها گفتن امار افرادیه که حالشون وخیمه اونایی که خفیف گرفتن رو اعلام نکردنپس به امار اکتفا نکن یکم رعایت کنیم انشالله حل میشه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام