2777
2789

سلام تو رو خدا کرمانی‌ها بیاین بگید کرونا به شهرمون رسیده واقعا یا نه هنوز آخه شوهرم از صبح که از خونه میره بیرون شب میاد خونه همه جایی هم میره خیلی نگرانم الان اومده دخترم میخواد بره تو بغلش نمیزارم بره میگم به ما نزدیک نشو میترسم بچم کوچکه بگیره پدر و مادرم مریضن بدنشون ضعیفه. بیاین بگید که راسته که میگن کرمان وضعیتش سفیده تا من خیالم راحت بشه😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیجا وضعیت سفید نیست همه جا کرونا هست حالا دیریا زود میگن....یزد خیلی وقته توبیمارستانی ک اقام کارمیکنه هست امروز ی نفرو اعلام کردن.....

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

تک تک شهرها و روستاهای کشورمون ابتلا داره شک نکنید اما بهتره بجای استرس دوهفته فقط خودمون رو قرنطینه کنیم تا آمار ها از این بالاتر نره 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

همه جا وضعیت سفیده فقط بعضی جاها سفیدی به قرمز میزنه بعضی جاها سفیدی به سیاه میزنه. شبکه ی خبرم سفیدیش مثل وایتکسه و همه جا امن  امانه اونام که مردن پیر بودن و عمرشون تموم شده بوده😑

دقیقا همون لحظه که نیاز داری با یکی حرف بزنی تا چشم کار میکنه کسی نیست ..❤❤❤❤❤❤❤

آره سفیده سفید تو نقشه آلودگی دیدم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤