2777
2789
عنوان

بیایین براتون امن یجیب بخونم

197 بازدید | 58 پست

سلام خانما امشب لیله الرغائب هست، پست بزارین امشب به نیت حاجترواییتون امن یجیب بخونم. ان شاالله حاجت روا بشین. لطفا شما هم دعا کنین حاجتم روا بشه، ممنون  

أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ
یا مُجیبَ المُضطَرّ

اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

حاجت روا بشی انشاالله

برات پنج تا صلوات میفرستم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا بشی انشاالله برات پنج تا صلوات میفرستم

ممنون گلم، انشاالله حاجت روا شی

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

برامن😢اسم شقایقه

دعام کن این ماه حامله شم بچم سالم خوب خوشکل باشه دیگ سقط نشه توروخداااا دعام کن این ماهه باردارشم خستم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
برامن😢اسم شقایقه دعام کن این ماه حامله شم بچم سالم خوب خوشکل باشه دیگ سقط نشه توروخداااا دعام کن ا ...

چشم عزیزم، ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه.

منم واست میخونم  شما هم بخون امشب دردم بگیره زایمان کنم  ممنون گلم

ای جانم وقتته، چشم حتما برات دعا میکنم. ان شاالله به راحتی زایمان کنی، قدم نی نی ات هم پرخیر و برکت باشه. عزیزم موقع زایمانت التماس دعا کننده ها رو یادت نره.

عزیزم مرسی منم دعا کن دیروز سقط کردم اونم بعد ۴ سال نازایی که بچه دار شدم 

توکلت به خدا باشه، روحیه تو نباز ان شاالله بزودی بازم حامله شی.

برامن😢اسم شقایقه دعام کن این ماه حامله شم بچم سالم خوب خوشکل باشه دیگ سقط نشه توروخداااا دعام کن ا ...

منم اسمم شقایقه 

دعا کن امشب دردم بگیره زایمان کنم

من حتما سر زایمان دعات می کنم خدا دامنتو سبز کنه ومامان بشی

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
واسه من

ان شاالله حاجتت روا بشه عزیزم

منم اسمم شقایقه  دعا کن امشب دردم بگیره زایمان کنم من حتما سر زایمان دعات می کنم خدا دامنتو س ...

چشم گلم دعات میکنم

توام اسممو سرزایمانت بیار لطفا ک همینن مااهه بارداربشم بچم سالم خوب خوشکل وسقطط نشه توروخدا دعام کن همین ماه باردارشم خسته شدم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃