2777
2789
عنوان

بیایین براتون امن یجیب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 58 پست
ای جانم وقتته، چشم حتما برات دعا میکنم. ان شاالله به راحتی زایمان کنی، قدم نی نی ات هم پرخیر و برکت ...

حتما عزیزم شما نی نی سایتی ها تو این چند سال خیلی لهم کمک کردین من توشهرغریبم همه درد دلام باشماس 

حتما سرزایمان همتون رو دعا میکنم 

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
چشم گلم دعات میکنم توام اسممو سرزایمانت بیار لطفا ک همینن مااهه بارداربشم بچم سالم خوب خوشکل وسقطط ...

انشالله که بارداربشی  گلم حتما دعات میکنم

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم شما نی نی سایتی ها تو این چند سال خیلی لهم کمک کردین من توشهرغریبم همه درد دلام باشماس&nb ...

ممنون گلم، ان شاالله فردا بیایی بگی زایمان کردی.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

توروخدا امشب من و دوستم رو فراموش نکنید😔🙏🏻التماس دعا،توروخدا از ته دل دعامون کنید @نیلوفرر74 & ...

چشم گلم، انشاالله هر دوتون حاجت رواشین

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

توروخدا امشب من و دوستم رو فراموش نکنید😔🙏🏻التماس دعا،توروخدا از ته دل دعامون کنید @نیلوفرر74 & ...

قربونت برم

استارتربرات صلوات میفرستمممم،ازته دلت واسه مادعاکن

💕🍃صلوات واسه حاجتم لطفا🍃🌹
برای منم دعا کن لطفا

چشم عزیزم، ان شاالله حاجت رواشی.

قربونت برم استارتربرات صلوات میفرستمممم،ازته دلت واسه مادعاکن

ممنون، چشم حتما دعا میکنم. ان شاالله حاجتت روا شه گلم.

عاطفه

ان شاالله حاجت روا شی عزیزم

عزیزم برات خوندم دعام کن

چشم عزیزم، ان شاالله حاجت روا شی.

اسی جون خدای محمد کنه حاجت روا شی دعا کن حکم تجدید نظر به نفع فرحناز بشه به حقش برسه 😥

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه