2777
2789
عنوان

بیایین براتون امن یجیب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 58 پست
اسی جون خدای محمد کنه حاجت روا شی دعا کن حکم تجدید نظر به نفع فرحناز بشه به حقش برسه 😥

ممنون برای دعات عزیزم، ان شاالله فرحناز خانم هم به حقش برسه به امید خدا  

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا برای شفای بیمار جوان من بخونید که انشاالله ما هم به آرامش برسیم اسمش محمد صلوات میفرستم براتون

ممنون، ان شاالله آقا محمد هرچه سریعتر سلامتیشونو بدست بیارن و شفا بگیرن  

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

دعا کن همینجوری عاشق بمونیم و از خونه مادرشوهر پاشم...خواهش میکنم

چشم حتما عزیزم، ان شاالله حاجت روا شی.

عزیزم دعا کن محمد و شاداب هم بهم برسن خیلی اذیتن دوتاشون

ان شاالله که به هم برسن گلم.

چشم گلم، انشاالله هر دوتون حاجت رواشین

تورو خدا دعا کن تا قبل از تحویل 99 عقد کنم انشالله

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
تورو خدا دعا کن تا قبل از تحویل 99 عقد کنم انشالله

ان شاالله حاجت رواشی عزیزم.

میشه برای مریض منم دعاکنین،ممنونم

چشم عزیزم، ان شاالله به زودی سلامتیشونو بدست بیارن و خوب بشن به امید خدا

ان شاالله حاجت رواشی عزیزم.

انشالله

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

آرزو دارم خدا همه رو از مریضی حفظ کنه و هرچی در این مریضیا عزیزی رو از دست داده خدا به دلش آرامش و صبر بده، از جمله عمو من. خیلی سخته، حتی کسی سر سلامتی آن چنانی هم نمیاد و خیرات هم نمیشه داد. 

شهادتت مبارک سردار