2777
2789
عنوان

خسته شدمممم

103 بازدید | 7 پست

۱۰روزه شبا تا ساعت ۴بیدارم خوابم میبره ۶صب بازبیدارمیشم دیگه از بیخوابی دارم کورمیشم😭😭😭

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اعصابه شبا استوخودوس و بهار نارنج دمنوش کن بخور لمس میشی میخوابی اگه بازم خوابت نبرد شب یه قرص خواب بنداز یه شب که بخوابی دیگه مغزت عادت میکنه خوابت میبره

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
عامل این مشکل من نت هستش تو رو نمی دونم✌✌✌

من گوشیو میزارم کنار اما خوابم نمیبره باز میرم توش

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
از اعصابه شبا استوخودوس و بهار نارنج دمنوش کن بخور لمس میشی میخوابی اگه بازم خوابت نبرد شب یه قرص خو ...

استرس دنیا اومدن بچمو مریضیو ک دارم مخصوصا شبا روانی میشم 

منم همینم می ترسم اخرش چشمام ضعیف بشه✋😕

گوشیو بزار ی اتاق دیگخ بگیربخواب من یکی دیگه چشمام نمیبینه 

استرس دنیا اومدن بچمو مریضیو ک دارم مخصوصا شبا روانی میشم 

استرس نگیر تا خدا چیزی نخواد حتی یه برگ هم از درخت کنده نمیشه

ایشالله هم خودت هم بچت صحیح و سالم باشید 

ایت الکرسی زیاد بخون ارامشت بیشتر میشه🌹

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩