سلام دوستان.این تاپیک رو به درخواست یکی ازآشناهای عزیزم زدم.اگر کسی اطلاعی داره کمک کنه .یه دنیاممنونتون میشم.توکولونوسکوپی که انجام داده زدن التهاب روده.هم دلپیچه ونفخ هم خونریزی داره.دارو قرص وشیاف مزالازین استفاده میکنه.ولی نه خونریزیش قطع میشه نه علائمش .قطع و وصل میشه یه چندروزخوبه دوباره شروع میشه.دکترهای شما چه داروهایی دادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش رو بخواین وقتی این علائم رو گفتین من شک کردم برای آدنوکارسینوما. آدنو کارسینوما سرطان روده رو میگن که اصلاااا جای نگرانی نداره و جراحی میشه. اگه با همین علائم که گفتین کلونو شدن که خدارو شکر همون التهابه. اگه بعد از مدتی از کلونو خونریزی شروع شده بهتره به ی پزشک دیگه مراجعه کنند. دکتر عبدالرضا سراقی هم خوبه
برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
راستش رو بخواین وقتی این علائم رو گفتین من شک کردم برای آدنوکارسینوما. آدنو کارسینوما سرطان روده رو ...
نه موقعی که خونریزی داشته تاجایی که یادمه کلونو شد.دوبارهم انجام داده.آزمایش های تخصصی هم انجام داده همه میگن التهاب روده.عزیزم.این دکترهایی که میگی لطف میکنی اگه آدرس یاشماره تلفن داری بفرستی برام.یابگی کدوم بیمارستانن