2777
2789
عنوان

التهاب روده.اگرکسی اطلاعی داره خواهشا بیادداخل تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 97 پست
خداییش دیدید چه قدر با جزئیات توضیح میدم برام دعا کنید خوب بشم

چندساله عزیزم این مریضی؟

ایشالله ک خوووب بشی ،خیلی خوب توضیح دادی

من اصلا هیچی نمی‌دونستم اون بنده خدا هم چیزی نمیگه بهم  :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله استرسشون خیلی بالاس.واقعا ازخونریزی خسته شده بنده خدا.داروهم که قطع نمیکنه خونریزی رو.عصبی میشه ...

به خاطر استرسه خونریزیش 

اگر استرس کم بشه همه چیز حل میشه

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
چندساله عزیزم این مریضی؟ ایشالله ک خوووب بشی ،خیلی خوب توضیح دادی من اصلا هیچی نمی‌دونستم اون بنده ...

سوالت و متوجه نشدم 

اما خودم 43 هستم . چندساله که این مشکل رو دارم ، یعنی اسهال ، اما بدون خونریزی بودم ، همیشه از کلونوسکوپی میترسیدم و نمی رفتم انحام بدم ، هر دکتری هم این چند سال میرفتم میگفتن باید کلونوسکوپی بدی ببینم مشکلت چیه 

اما از تابستون اسهالم شدید شد همراه با خونریزی و کاهش وزن ، رفتم عمل و انجام دادم ، نمونه برداری از روده هم انجام دادن ، نمونه برداری خداروشکر چیزی نبود ، اما تشخیص التهاب روده رو دادن که الان تقریبا از آبان امسال دارو مصرف میکنم

الان قرصارو میخوره دیگه خونریزی  و دل‌پیچه و اسهال  و اینا نداره یعنی باید برای همیشه این ...

عزیزم من نمیدونم از دکترش بپرسه

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀