سلام دوستان.این تاپیک رو به درخواست یکی ازآشناهای عزیزم زدم.اگر کسی اطلاعی داره کمک کنه .یه دنیاممنونتون میشم.توکولونوسکوپی که انجام داده زدن التهاب روده.هم دلپیچه ونفخ هم خونریزی داره.دارو قرص وشیاف مزالازین استفاده میکنه.ولی نه خونریزیش قطع میشه نه علائمش .قطع و وصل میشه یه چندروزخوبه دوباره شروع میشه.دکترهای شما چه داروهایی دادن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش رو بخواین وقتی این علائم رو گفتین من شک کردم برای آدنوکارسینوما. آدنو کارسینوما سرطان روده رو میگن که اصلاااا جای نگرانی نداره و جراحی میشه. اگه با همین علائم که گفتین کلونو شدن که خدارو شکر همون التهابه. اگه بعد از مدتی از کلونو خونریزی شروع شده بهتره به ی پزشک دیگه مراجعه کنند. دکتر عبدالرضا سراقی هم خوبه
برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
راستش رو بخواین وقتی این علائم رو گفتین من شک کردم برای آدنوکارسینوما. آدنو کارسینوما سرطان روده رو ...
نه موقعی که خونریزی داشته تاجایی که یادمه کلونو شد.دوبارهم انجام داده.آزمایش های تخصصی هم انجام داده همه میگن التهاب روده.عزیزم.این دکترهایی که میگی لطف میکنی اگه آدرس یاشماره تلفن داری بفرستی برام.یابگی کدوم بیمارستانن