2777
2789
عنوان

التهاب روده.اگرکسی اطلاعی داره خواهشا بیادداخل تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون به احتمال زیاد  بیماری کولیت داره و اینکه استرس و عصبانیت و اینا خیلی تأثیر داره و ...

بله استرسشون خیلی بالاس.واقعا ازخونریزی خسته شده بنده خدا.داروهم که قطع نمیکنه خونریزی رو.عصبی میشه واسترس میگیره.هرچی هم بهش میگم گوش نمیده.

راستش رو بخواین وقتی این علائم رو گفتین من شک کردم برای آدنوکارسینوما. آدنو کارسینوما سرطان روده رو میگن که اصلاااا جای نگرانی نداره و جراحی میشه‌. اگه با همین علائم که گفتین کلونو شدن که خدارو شکر همون التهابه‌. اگه بعد از مدتی از کلونو خونریزی شروع شده بهتره به ی پزشک دیگه مراجعه کنند. دکتر عبدالرضا سراقی هم خوبه

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
راستش رو بخواین وقتی این علائم رو گفتین من شک کردم برای آدنوکارسینوما. آدنو کارسینوما سرطان روده رو ...

نه موقعی که خونریزی داشته تاجایی که یادمه کلونو شد.دوبارهم انجام داده.آزمایش های تخصصی هم انجام داده همه میگن التهاب روده.عزیزم.این دکترهایی که میگی لطف میکنی اگه آدرس یاشماره تلفن داری بفرستی برام.یابگی کدوم بیمارستانن

عزیز ازاینا نتیجه گرفتی؟یا تازه استفاده میکنی؟

الان چهار ماهی هست استفاده میکنم 

البته التهاب من از نوع اسهاله

باید ببینید التهاب شما از چه نوعیه

باشگاه  هم رفتم الان این ماه که به خاطر ویروس نرفتم

هر روز صبح هم تو خونه ورزش میکنم

خدا رو شکر فعلا کنترل شده ست

مرسی عزیزدل.آدرس این دکترها که گفتی کجاست.میشناسی دکترهارو؟کارشون خوبه؟آخه بنده خدا جاریم دنبال یه د ...

بهترین دکتر هستن. بهتره اول به ی دکتر گوارش برن اگه نیاز باشه جراحی بشه اونوقت برن‌پیش دکتر احمدی. 

دکتر ملک زاده: 

خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بزرگراه جلال آل احمد، خیابان 19، پلاک 144، کلینیک تخصصی گوارش و کبد مسعود

اگه اشتباه نکنم بیمارستان بهمن هم ویزیت میکنند. تماس بگیرید بپرسید.

دکتر عبدالرضا سراقی هم از نت پیدا کنید آدرسش رو

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
الان چهار ماهی هست استفاده میکنم  البته التهاب من از نوع اسهاله باید ببینید التهاب شما از چه ...

چه قدرخوب و عالی.خیلی برات خوسحالم که خوب شدی.چون دارم میبینم جاریم چقدر سختی میکشه.اتفاقا دکتر رو ورزش کردنش خیلی تاکید میکنه