2777
2789
عنوان

التهاب روده.اگرکسی اطلاعی داره خواهشا بیادداخل تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 97 پست

انشالله خدا شفاش بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خونریزی و دلپیچه ونفخ شدید نداری؟باهمین قرص ها کنترل شدی؟

من اسهال مداوم ، خونریزی گاهی ، نفخ و این اواخر کاهش وزن داشتم 

فعلا خداروشکر با این قرص ها کنترل شده

یه دوره دو ماهه هم کورتون برام تجویز کردن یک ماه بیش تر نتونستم بخورم 

دیدم کم شده بود

من اسهال مداوم ، خونریزی گاهی ، نفخ و این اواخر کاهش وزن داشتم  فعلا خداروشکر با این قرص ها کن ...

خداروشکر که مشکلت حل شده.انشالله که بهترم میشی و کلا خوب میشی.جاری منم این علائم و داره ولی قطع و وصل میشه.چندروزخوب میشه دوباره شروع میشه

عزیزم خدارو شکر مشکل حادی نیس. اگه با این شیاف کنترل نشده مجدد برن دکتر. کی انجام دادن کلونو رو؟؟وقتی رفتن کلونو خونریزی داشتن؟

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
از همون اول خونریزی داشت؟  چون میگین هشت ماهه دارو مصرف میکنه

۸سال پیش شروع شد دارو خورد۴سال خوب بود.دوباره ۸ماهه پیش دلپیچه نفخ و خونریزی گرفت دوباره رفت دکتر بهش دارو داد.ولی همه این علائم باوجود خوردن دارو قطع نمیشه

بعد چند وقت خوب شذین؟

با خوردن قرص ها خوب شدم

البته هر شب پودر سنجد و عسل رو میخورم 

یک ماه هم دوبار در روز پودر زردچوبه با عسل خوردم

الان هم دوباره شروع به زردجوبه کردم

با خوردن قرص ها خوب شدم البته هر شب پودر سنجد و عسل رو میخورم  یک ماه هم دوبار در روز پودر زر ...

نامزد منم این مشکل داره اعصابم خورد شده :(

دیشب زنگ زد گریه ک درد داره 😢رفت بیمارستان تو این اوضاع..

عزیزم خدارو شکر مشکل حادی نیس. اگه با این شیاف کنترل نشده مجدد برن دکتر. کی انجام دادن کلونو رو؟؟وقت ...

کلونو رو همون ۸ماه پیش که خونریزی شروع شد و دلپیچه و اینا انجام داد.دکترشو هم عوض کرده ولی بازم جواب نمیگیره.میشه بگی جواب کلونو چی نوشته؟