2777
2789
عنوان

این رنگ مو خوبه

225 بازدید | 19 پست

تاحالا مش نکردم براهمین دوس دارم بزارم این خوبه

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه . منم یبار تقریبا این رنگی کردم خیلی خوشگل شده بود

زمینش فندقیه با مش کرم درسته

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
ن عزیزم فندقی ک نارنجیه میشه گفت رنگ  N9 بامش استخونی

فندقی نارنجیه ببخشید متوجه نشدم 

راستی به نظرت کی رنگ بزارم خوبه احتمالن اخره هفته اینده بریم شهرستان

اره فکر کنم . منم یه عکس داشتم بهش نشون دادم مش ۹۰ درصد برام درست کرده بود 

این ۹۰درصده یا پنجاه درصد

فندقی نارنجیه ببخشید متوجه نشدم  راستی به نظرت کی رنگ بزارم خوبه احتمالن اخره هفته اینده بریم ...

امروز اخبار میگفت کثیف ترین جای ممکن آرایشگاهه ولی اگه دوست داری واسه عید رنگ کنی خیلییی مواظب باش من معمولا 10روز آخر ماه رنگ میکنم

امروز اخبار میگفت کثیف ترین جای ممکن آرایشگاهه ولی اگه دوست داری واسه عید رنگ کنی خیلییی مواظب باش م ...

ابجیم ارایشگره احتمالن اونو بگم بزاره برام یام اگر نتو نست رنگ زیرشو خورم میزارم مشو میرم ارایشگاه اینجوری کمتر تو محیطش میمونم از مجبوری داریم میریم شهرستان تواین اوضاف