2777
2789

خداوندا پاکسازی میکنیم برای کل جهان هستی و مردم سرزمینم ایران❤❤

خدایا متاسفم از این مشکل و مسئله پیش آمده که اخیرا افکار را مغشوش کرده است

🙏خدایا لطفا عامل آنرا پاکش کن

🙏خدایا سپاسگزارم که عامل منفی را از وجود من و کل جهان هستی پاک میکنی❤

🙏خدایا دوستت دارم که هم اکنون معجزه ات را بر کره زمین جاری نمودی❤

🙏سپاسگزاری رو شروع میکنیم❤

دوستان جملات که تکرار میکنید؛ واقعا خودتونو در اون شرایط تصور کنید و لذت ببرید تا آرامش و برکت و خیر رو جذب و دریافت کنید❤❤

🙏خدایا شکرت و سپاسگزارم که هم اکنون کره زمین در آرامش و امنیت و سلامت کامل بسر میبرد❤❤🙏خدایا شکرت و سپاسگزارم که سرزمینم ایران و کل کره زمین را در مسیر سلامتی و آرامش قرار دادی❤🙏خدایا شکرت و سپاسگزارم که برای مردم سرزمینم ایران بهترینها رو مقدر کردی❤❤

🙏خدایا شکرت و سپاسگزارم بخاطر توانمندی و قدرتی که در بدن من قرار دادی❤❤

🙏خدایا شکرت و سپاسگزارم که مرا در حلقه حفاظت شده کائنات قرار دادی❤❤

🙏خدایا شکرت و سپاسگزاریم که ما را در پناه خودت و امدادهای غیبی ات قرار دادی❤❤

🙏خدایا شکرت که‌ سیستم ایمنی بدنم در بالاترین حد انرژی و قدرت قرار دارد🙏

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکرت ای پروردگار عالم❤❤❤

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

خدایا شکرت🙏

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
عزیزم مشکل بابات چی بود؟زخم روده داره؟

ن عزیزم کرون روده ای دارن،بزنی تو نت اطلاعات دقیق تری پیدا میکنی،متاسفانه تو این ازمایشات جدید نشون داده ک زخم معده هم دارن😞

دوستای گلم یه صلوات با دلای پاکتون برا بابام بفرستین،ممنون مهربونا❤