2777
2789
عنوان

بهم بزنم نامزدیمو؟

828 بازدید | 40 پست

خانوما من میگم دلایل بهم زدنمو ،ولی اولش بگم که من ۳ ساله نامزدم بودیم ولی نامحرم بابام صیغه مختلف بود،ولی من خریت کردم و رابطه داشتیم و البته کامل نه.

وای من دوسش دارم و اونم دوستم داره بعنی الان اینقدر گریه کرد که حد نداره ولی احساس میکنم ادامه دادنش اشتباس،اصلی ترینش اینه که من دیشب تو اینستاش دیدم به دختر عمش تو دایرکت زده جون بخورمت(پسشو قایمکی داشتم،)دومیش اینه که ۶ ماه پیش بخاطر اینکه شبا منو میپیچوندو میرفت بیرون من بهم زدم نامزدیمو و دوباره اومد و تینقدر منت کشی کرد،خر شدم ولی قول و قسمش دادم که دیگه نکنه اگه میکنه بهم بگه که کاملا اتفاقی دیدم دوباره رفته و بهم نگفته، با خوانوادم چپ شده،باباش دایم راجب داداشم حرف میزنه و پرش میکنه و اینم کاملا میگیره و میاد اخما تو هم با اینکه کاری نداره داداشم بهش، یبارم به بابام فحش داد،و اینکه تا باباش اجتزه نده باهام جایی نمیاد،چه کنم؟با توجه به اینکه رابطع داشتم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حتی اگه ازش حامله هم هستی عقل و منطق میگه که باید جدا بشی

باید...

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بعد اومدیم نامزدیتو بهم زدی 

بعد خواستی دوباره نامزد کنی 

فک میکنی شوهرت نمیفهمه ک قبلا استارتت زده شده جدیدا میبینم خونواده پسر ا دختره نامه سلامت میخان 

فکر همه جاشو بکن