2777
2789
عنوان

بهم بزنم نامزدیمو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که نامزدین و خرش از پل نگذشته اینجوریه

وقتی ازدواج کنین که بدتر و پرروتر میشه

با یه مشاور صحبت کن ولی من بودم بهم میزدم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

عزیزم اولین موردی که باید بهش دقت کنی ازتباطش با پدرشه ببین میتونی کاری کنی به مرور زمان که گوشش به حرف باباش نباشه و بتونه خودش فکر کنه و تصمیم بگیره و انقدر زودتحت تاثیر حرفای پدرش قرار نگیره

دوم اینکه ببین پیامی که نامزدت به دخترعمش داده 

میتونه دو تا علت داشته باشه ناخواسته و بیعلت که چیز مهمی نیس و میتونی از این موضوع رد بشی 

یا حالت دیگش اینکه نامزدت بیماروار اینکارو میکنه ینی بیماره و مدام میخوام باین دختر اون دختر حرف بزنه که اگه این باشه جدا بشی بهتره

حالا اینک به دختر عمش دایرکت داده دلیل برا چیزی نیس ولی پیچوندنو بی احترامی به خانواده غیر قابل تحمله من تو شرایط تو بودم ادامه نمیدادم وقتی تو نامزدی اینجوریه بعد ازدواج قرارع چی بشه،ولی هرتصمیمی ک گرفتی خیلی منطقی باهاش صبت کن حرفاتو راحت بهم بزنین بدون دعوا

بعد اومدیم نامزدیتو بهم زدی  بعد خواستی دوباره نامزد کنی  فک میکنی شوهرت نمیفهمه ک قبلا ...

اولا من اگه ادم بدجنسی بودم این همه استرس برای رابطه بدون محرمی نداشتم و قطعا اگه با یکی بخوام ازدواج  کنم بهش مبگم

یگم که نامزد داشتم 

حالا اینک به دختر عمش دایرکت داده دلیل برا چیزی نیس ولی پیچوندنو بی احترامی به خانواده غیر قابل تحمل ...

ببین خوب دختر عمش و هروز میبینه بخاطر کار و طلاق گرفتس،ولی من ۱٪ هم باور نمیکنم از روی چیزی گفته باشه ولی به نظرم اشتباس این حرف،چون یکبارم به من اینو نگفته،ولی میدونم بخاطر نزدیکیش به یارو هست و رابطه ای نیست  ولی بازم زشتههههه خیلیم زشته

عزیزم اولین موردی که باید بهش دقت کنی ازتباطش با پدرشه ببین میتونی کاری کنی به مرور زمان که گوشش به ...

تو این ۳ سال بهتر نشده که بدترم شده اگه بگن اونجا نرو با منم دعوا میکنه و نمیزاره برم،ولی میگه اینا الانه، من میدونم به منظور خاصی نگفته،یعنی اینجوری نیست ولی بازم این حرف خیلی بده،بخورمت:((