2777
2789
عنوان

کممممممک🤷‍♀️

94 بازدید | 9 پست

سلام خانومای گل😍😍

چند وقتیه ک فکرم درگیر غیبت هاییه که کردم یا شنیدم☹و البته بیشتر شنونده بودن که متاسفانه گناه شنونده بودن بیشتره.یه لیست تهیه کردم از کسایی که غیبتشون رو کردم یا غیبتشونو شنیدم،و متاسفانه خیییییییلی زیادن😐

و اینکه اونایی رو که ازشون خجالت نمیکشیدم رو ازشون حلالیت طلبیدم ولی یه عده ای هستن که میتونم ازشون حلالیت بطلبم ولی خب خجالت میکشم ازشون☹چیکار کنم ب نظرتون؟؟؟به نظرتون اگه برای هرکدوم یک دور تسبیح استغفرلله بگم این حق الناس از گردنم رفع میشه؟؟؟

‏مهم ترین چیزی که باید تو زندگیمون یاد بگیریم:بیخیال شدنه🤷‍♀️

چندوقتیه خداروشکر به خودم اومدم😥ولی خب میگن هیچ راهی جز حلالیت طلبیدن از طرف نیس که این کارمو واقعا سخت کرده🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول استغفار کن از گناهت چون هم حق الناس بوده وهم حق الله.

دوم اگه مفسده ای نداره برو حلالیت بطلب  اگه مفسده ای داره مثلا باعث اختلاف میشه و شاید کار به جای باریک کشیده بشه مثل دعوا وطلاق ،پس اینجا براشون استغفار کن  .واگه تونستی  اون کسی که غیبت  کرده رو نهی از منکر کن   البته با شرایطش. (از نظر حقیر)موفق باشین.

کاربر مرد
اول استغفار کن از گناهت چون هم حق الناس بوده وهم حق الله. دوم اگه مفسده ای نداره برو حلالیت بطلب &n ...

برم حلالیت بطلبم باعث دعوا و طلاق و...نمیشه ولی خب خیلی خجالت میکشم☹البته اونایی رو ک کمتر ازشون خجالت میکشیدم حلالیت طلبیدم ولی یه عده ای رو واقعا روم نمیشه  حلالیت بطلبم ازشون😥