2777
2789

چندسال باهم بودیم حالا با تمام مشکلاتی که وجود داشت خانواده ها در جریان بودن قرار بود صبر کنیم تا شرایط مالیش اوکی بشه بریم سر خونه زندگیمون اما هنوز عقد نکرده بودیم دوماه پیش فهمیدم باکس دیگه است برای همین انقد سرد بوده با من و می‌گفت باید تموم کنیم!شبی که گذروندم به معنای واقعی منو بیست سال پیر کرد به مدت۴۸ساعت پلک روی هم نذاشتم و از شدت گریه صورتم ورم کرده بود احساس میکردم دیوارهای خونه بهم میگن برو اینجا نمون،عین آواره ها توی خیابونا راه میرفتم ساعت هفت صبح به بهانه ی پیاده روی!اون روزا گذشت سنگینیش کمتر شد اما سه ماهه غیبش زده اصلا توی فضای مجازی هیچی فعالیتی نداره با اون دختره هم دیدمش بیرون یکماه پیش!به نظرتون یه روزی پشیمون میشه؟اون شب که فهمیدم خیانتش رو می‌گفت بهم پیام نده اسکرین پیام هات رو نشونش میدم😂جالبه مگه نه؟

چیکار کنم پشیمون بشه و همینطوری وجودش آتیش بگیره؟

بعد این همه آسیبی که بهت زده منتظر پشیمونی و آتیش گرفتنشی؟! 

نمیخوای با خودت مهربونتر باشی؟! 

از این به بعد اون مرد هر رفتاری باهات بکنه مقصر اول و اخر خودتی چون میبنی و رها نمی کنی

اگه برای خودت ارزش قائلی برو روانشناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درکت میکنم 

ولی پشیمون شدن اون هیچ سودی برات نداره متاسفانه 

باید خودت رو جمع کنی و به زندگی برگردی 

و فکر کردن ب اونو تموم کنی و از همه جا بلاکش کنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
ببین دختر پشیمون هم بشه فایده تداره چون تو دیگه هرگز نمی تونی ببخشی، برو دنبال کار و پول و موفقیت شخ ...

البته که قرار نیست بخششی باشه!اما وجود من میخواد اون پشیمونی رو ببینه توی چشماش

گلم توروخدا بیخیالش شد پشیمونم شد برگشت نباید قبول کنی خیلییی ارزش خودتو میاری پایین اگه همچین کاری کنی. ببین اگه برگرده هم تو اون ادم سابق نمیشی اگه ازدواجم کنی بدتر همیشه این موضوع اذیتت میکنه پس لطفا دیگه بهش فک نکن میدونم خیلی سخته ولی ارزش خودتو پایین نیار

بعد این همه آسیبی که بهت زده منتظر پشیمونی و برگشتشی؟! نمیخوای با خودت مهربونتر باشی؟! از این به بعد ...

نمی‌خوام برگرده!می‌خوام پشیمونیش رو ببینم وگرنه برگشتن محاله!من اصلا دیگه اعتمادی بهش ندارم

همون موقع که سرد شد باید خودت میرفتی

هیچ مردی رو نباید انقدر دوست داشت و بهش اصرار کرد 

عزیزم دگ هیچوقت اینطور خودتو کوچیک نکن

نباید بهش پیام میدادی 

کار کن درس بخون برو باشگاه هیکل درست کن

بعدم با یکی دگ آشنا شو