2777
2789

بچه ها اینجا و چن جای دیگه خوندم نوشته بود شیر خشک واسه چاقی صورت خوبه بعدش چند تا سوال دارم اول اینکه چطوری مصرف کنم بریزم تو اب بخورم یا چی؟ روزی چن بار و چ موقعی؟بعدش چ شیر خشکی باشه؟

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک نان اوپتی پرو 

روزی دوبار دوقاشق (خودش قاشق داره ) اگ خوش اشتهایی قبل ناهارو شام اگ ن ک بعدش 

بریز تو آب جوش و نوش جون کن 

مناستفاده میکنم خوبه موثره 😘

بهشتـــی ام امــا......مقیــــم جهنــــــم😈

عزیزم من خیلی لاغر بودم..همممممه ی کارا رو‌کردم..شیرخشک ژله سیب زمینی آب پز قرص های کورتون دارو هزاااار چیز اما فایده نداشت..اما دم عیدی شانسم ی اشنا تو عطاری ی قرص معرفی کرد الان دوماهه میخورم بدنم ی سایز چاقتر شده..صورتم هم تپل شده😍

من مصرف کردم اما دل درد گرفتم بعدش  بهم نساخت اما همینجوری خشک خوشمزه تره حداقل روزی چهارتا ب ...

بعدش واسه تو تاثیریم داشت همون مدتی ک مصرف کردی؟تو چ شیر خشکی گرفتی اخه من رفتم بگیرم روم نشد بگم واسه خودمه گف چن وقتشه گفتم یک سالشه خخخخ

شیرخشک نان اوپتی پرو  روزی دوبار دوقاشق (خودش قاشق داره ) اگ خوش اشتهایی قبل ناهارو شام اگ ن ک ...

وای مرسی از راهنماییت .توی چقد ابجوش بریرم اون دو قاشقو؟

ببین من یمدت گرفته بودم ولی خیلی سخته بخوای هر روز بخوری چون مزشو حتی دوست هم داشته باشی چیزی نیس ک ادم همش دلش بخواد بخوره و سریع هم میگیره معده رو و نمیتونی بیشتر از یکی دوتا قاشق بخوری 

البته من خالی خالی میخوردما با اب بنظرم حال بهم زنه 😄 تو شیرم میریختم ولی خ سنگین میشد معدم اذیت میشد با اینکه اصلا مشکل معده و هضم ندارم 

البته من شیر خشک قنادی گرفته بودم... شاید واسه اون بوده وگرنه شیر خشک بچه ها نباید اونجوری باشه 

شیر خشک نستله نیدو عسلیش واسه بالای فک کنم 3 سالشو اگه گیر بیاری کلا واسه افزایش وزنه 

و اینکه هیچی صورتو خالی پر نمیکنه همه جات چاق میشه صورتم روش 

بعدش واسه تو تاثیریم داشت همون مدتی ک مصرف کردی؟تو چ شیر خشکی گرفتی اخه من رفتم بگیرم روم نشد بگم وا ...

اره کلی تپل شدم 

من ببلاک بالای یکسال گرفتم خوشمزه هم بود     26 تومن

ان مع العسر یسرا
عزیزم من خیلی لاغر بودم..همممممه ی کارا رو‌کردم..شیرخشک ژله سیب زمینی آب پز قرص های کورتون دارو هزاا ...

من خوبه بدنم تا وقتی ک ورزش نکنم همه چی عالیه اما تا ی روز ورزش کنم سریع لاغر میشم عاشق ورزش کردنم میخام ورزشو شروع کنم اما میخام مکمل و شیر خشک و اینجور چیزا در کنارش مصرف کنم ک لاغر نشم

اره کلی تپل شدم  من ببلاک بالای یکسال گرفتم خوشمزه هم بود       26 تومن

عه منم همینو گرفتم ولی مزه آهن میده خخخخخ خوبه پس بخورم حتما

عزیزم من خیلی لاغر بودم..همممممه ی کارا رو‌کردم..شیرخشک ژله سیب زمینی آب پز قرص های کورتون دارو هزاا ...

خواهرانه توصیه میکنم نخور عوارض این قرصا وحشتناکه تو دوتا از اطرافیان دیدم ک میگم 

من خوبه بدنم تا وقتی ک ورزش نکنم همه چی عالیه اما تا ی روز ورزش کنم سریع لاغر میشم عاشق ورزش کردنم م ...

ببین این کپسوله پس ب دردت میخوره چون واسه ورزشکاراست بدون عوارض..ینی همراه باهاش ورزش کنی عالی میشی ها..من ک‌عاشقش شدم میخام ی دوره دیگ بخورم..استفاده کرده نتیجه گرفتی برام دعا کن دوستم