2777
2789
عنوان

خانومایی ک واسه چاقی شیر خشک مصرف میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 31 پست
ببین من یمدت گرفته بودم ولی خیلی سخته بخوای هر روز بخوری چون مزشو حتی دوست هم داشته باشی چیزی نیس ک ...

اها مرسی از راهنماییت امیدوارم بتونم بخورم دوس دارم چاق بشم خخخخ

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این کپسوله پس ب دردت میخوره چون واسه ورزشکاراست بدون عوارض..ینی همراه باهاش ورزش کنی عالی میشی ...

مرسی چشم حتما ...اسمشو میگی بهم؟

خواهرانه توصیه میکنم نخور عوارض این قرصا وحشتناکه تو دوتا از اطرافیان دیدم ک میگم 

مرسی ازت اما این نه کورتون داره نه هیچی..ویتامینه..ازاینایی نیس ک خواب آور و‌پف بیاره..خیلی خوش غذا شدم

اها مرسی از راهنماییت امیدوارم بتونم بخورم دوس دارم چاق بشم خخخخ

اگه ورزش میکنی نیازی ب شیرخشک نداری هرچی قبل و وسط و بعد ورزشت بخوری جذب میشه حتی وعده های کوچیک مثل یه بسته شکلات 

حالا ک گرفتی بخور ولی همون شیر خالی هم اگه بخوری چاق میکنه ورزشکارا واسه افزایش وزن رژیم لبنیات میگیرن 

اگه ورزش میکنی نیازی ب شیرخشک نداری هرچی قبل و وسط و بعد ورزشت بخوری جذب میشه حتی وعده های کوچیک مثل ...

ن وحشتناک لاغر میشم اخه هرچیم میخورم خیلی لاغر میشم یعنی یکهفته ورزش کنم راحت چن کیلو لاغر میشم واسه شکم و اینا خوبه اما واسه صورتم یهو اب میره

مرسی ازت اما این نه کورتون داره نه هیچی..ویتامینه..ازاینایی نیس ک خواب آور و‌پف بیاره..خیلی خوش غذا ...

عزیزم اسمشم ک گفتی دیگه این همش کورتون و هورمونه تادیه وزارت بهداشت نداره 

جی فست فت فست بیگ فست و... همشون کورتونن و هورمونی

ویتامین اگه بود مولتی ویتامین بود با تادیه و مجوز 

من به اون دو نفر اشنا هم گفتم نخورید گوش نکردن عاقبتش شد ازین دکتر ب اون دکتر واسه دوا درمون... 

به محض اینه بزاریش کنار هم اشتهات صفر میشه و کم کم از قبلتم لاغرتر میشی و پوست و استخون... 

عزیزم هیچ قرص و دوایی واسه فقط افزایش اشتها کشف نشده بعضی داروهای شیمیایی رو اشتها اثر میزارن ک جنبه ی درمانی دارن و نبایدو نمیشه طولانی مدت مصرف کرد 

بقیبه ی این داروها ک بدون مجوز تولیدو فروخته میشن کورتون و هورمونی ان و از هر پزشکی بپرسی بهت میگه لب نزنی.. 

سلامتی ادم از چند کیلو افزایش وزن خیلی مهمتره عزیزم

دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند.. 

چی میخوری حین ورزش؟ 

حینش ک هیچی ولی بعدش کلی مواد پروتئین دار میخوردم ...ما اصولا ب صورت ارثی چربیامون زود اب میشن مامانمم هپینطوریه هروقت حس کنه چاق شده دوروز میره پیاده روی دوباره اب میشه

حینش ک هیچی ولی بعدش کلی مواد پروتئین دار میخوردم ...ما اصولا ب صورت ارثی چربیامون زود اب میشن مامان ...

خب اشتباهت همین بوده ک حینش نمیخوردی بعدشم پروتئین میخوردی, مگه چاقی میخوای لاغر شی ک بعدش پروتئین میخوری؟ 😅 قبلش حینش و بعدش باید کالری و کربوهیدرات جذب کنی عزیزم پرو هم اگه داشتن مشکلی نداره ولی کالری و کربو چاق میکنن 

خب اشتباهت همین بوده ک حینش نمیخوردی بعدشم پروتئین میخوردی, مگه چاقی میخوای لاغر شی ک بعدش پروتئین م ...

مربیم گفت ک بهم