2777
2789
عنوان

اونایی ک آی وی اف کردن بیان

159 بازدید | 21 پست

آزمایش تیتر بتام روز ده انتقالم ۷۳شد.امپول پروژسترون با شیافش با انوکسان(هپارین)روزی یکی میزنم.آزمایشگاه گفت مثبته ولی دکترم گفت زود آزمایش دادی هنوز معلوم نیست امکان داره از داروها باشه مثبت بودنش.فردا وقت آزمایشمه.نگرانم واسه داروها باشه

عزیزم جنینت بلاست بود ؟

چرا اینقدر زود ازمایش دادی اخه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا نتیجه قطعی رو میگن بهت

امیدوارم بیای با تیکر بارداری خوشبحالمون کنی ❤

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نمیدونم دلم شور زد.واسه تعیین جنسیت رفتم حدود ۴۰روز بعد تخمک کشی انتقال دادن

پس جنین بلاست بوده 

فکر میکنم روز ۱۲ باید ازمایش بدی دوروز زودتر ازمایش دادی 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
روز ۱۵و۱۷گفتن

چرا اینقد دیر 

من ک جنینم ۳ روزه بود روز ۱۴ ازمایش دادم 

جنین پنج روز روز ۱۲ مشخص میکنه 

چرا اینقد دیر  من ک جنینم ۳ روزه بود روز ۱۴ ازمایش دادم  جنین پنج روز روز ۱۲ مشخص میکنه& ...

نمیدونم حالا فردا میرم دیگه.وقت نمیگذره اصلا.جوابشم همون جا نمیدن تا بعدازظهرباید صبرکنی

سال ۹۴,,,اره،،چه روزی بود،،خدا میدونه،اشک میریختم،باور نداشتم تا ۳ ماهگی میگفتم چرا علامت ندارم نکنه ...

خدا واستون حفظش کنه.منم هیچ علامتی ندارم خیلی سخته