naghmehkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 256 عنوان به نظرتون .... 116 بازدید | 8 پست من ۲۴ اسفند سونو غربالگری و ازمایش دارمحقیقتا میترسم برم به خاطر ک ر و نا به نظرتون نرم خطرناکه ؟ خودم زیر ۳۰ سال هستم یه بچه دیگه هم دارمتورو خدا یه راهکاری بدید کسی بوده غربالگری نره اما بچه اش سالم باشه؟! یه دختر خوشگل دارم یه دختر ناناز دیگه هم خدا داره بهم هدیه میکنه .... باباشون هم تک پسر خونه ی ماست😰🤣 1398/12/07 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنـابانـو٩٨ عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2839 چه ربط داره برو ولی بهداشتت رعایت کن چیزیت نمیشه مام دیشب دکتر بودیم ماسک زدیم اسپری ضدعفونی همرام اومدم خونه دستامم شستم فک نکنم کار سختی باشه
هع عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 298 چي بود تاپيكت تركيد؟ تو ميتوانستى به چشمانم نگاه كنى و گلويم را با چاقويى تيز ببُرى.......و من ميتوانستم در آخرين نفس از تو بخاطر خونى شدن دستهايت معذرت بخواهم........
naghmehkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 256 چي بود تاپيكت تركيد؟ دختره کرونا داره تف میکنه به پولها میگه میخوام همه بگیرن یه دختر خوشگل دارم یه دختر ناناز دیگه هم خدا داره بهم هدیه میکنه .... باباشون هم تک پسر خونه ی ماست😰🤣
هع عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 298 دختره کرونا داره تف میکنه به پولها میگه میخوام همه بگیرن كجا كي چي؟😂 تو ميتوانستى به چشمانم نگاه كنى و گلويم را با چاقويى تيز ببُرى.......و من ميتوانستم در آخرين نفس از تو بخاطر خونى شدن دستهايت معذرت بخواهم........
naghmehkhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 256 كجا كي چي؟😂 والا 😂😂😂 لینکش رو گذاشتم باز نکرد یه دختر خوشگل دارم یه دختر ناناز دیگه هم خدا داره بهم هدیه میکنه .... باباشون هم تک پسر خونه ی ماست😰🤣
هع عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 298 والا 😂😂😂 لینکش رو گذاشتم باز نکرد همينجا ينفر تاپيك زد؟ تو ميتوانستى به چشمانم نگاه كنى و گلويم را با چاقويى تيز ببُرى.......و من ميتوانستم در آخرين نفس از تو بخاطر خونى شدن دستهايت معذرت بخواهم........