2777
2789
عنوان

اراده ام خیلی کمه چیکار کنم؟

131 بازدید | 18 پست

دانشجو هستم خیلی دوست دارم درس بخونم و تاپ باشم و کلی پیشرفت کنم هم تو درس هم تو خونه داری و همسرداری ولی ی کاری انجام میدم سریع خسته میشم چیکار کنم

ارادتو زیاد کن  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین صبحا که بیدار میشی خونتو تمیز کن

این کار حالتو خوب میکنه وقتی میبینی خونت تمیزه و همه چی اوکیه حس خوب میگیری

برای اینکه بتونی کامل خونه رو تمیز کنی اهنگ بزار برقص و کار کن

بعد که خونه اینجوری باشه انرژی میگیری

بعدش یه حموم برو وبیا یع لباس راااحت بپوش

به خودت جایزع بدع ینی بگو1ساعت مفید درس بخونم بعدش اجازه دارم اینکارو بکنم حالا هرچی که دوست داری

برای زندگیت برنامه بچین

و یسری قانون و ممنوعیت و تنبیه و جایزه بزار

مثلا اگه نتونستی 1ساعت مفید درس بخونی خودتو تنبیه کن و تا اخر شب به گوشیت دست نزن

این واقعا جواب میده

ببین صبحا که بیدار میشی خونتو تمیز کن این کار حالتو خوب میکنه وقتی میبینی خونت تمیزه و همه چی اوکیه ...

😐

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

چیه

کسی که تنبله و ارادش ضعیفه ، یعنی توانایی هیچ کاریو نداره .

اگر میتونست انجام بده که انجام میداد، میگه نمیتونم انجام بدم😶😂

منم همینطورم نمیتونم انجام بدم یعنی مقطعیه امروز انجام میدم فردا دیگه نمیتونم و گرنه صد برابر بهتر برنامه ریزی بلدیم. اینو حل کن چیکارکنیم پاشیم انجام بدیم؟بررنامشو داریم تواناییشو نداریم. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

کسی که تنبله و ارادش ضعیفه ، یعنی توانایی هیچ کاریو نداره . اگر میتونست انجام بده که انجام میداد، م ...

ببین منم اینجوریم ولی اهنگ ک میزارم انرژی میگیرم ی ذره ی ذرع کار میکنم دیگ یکمم باید به خودت زور بگی بشینی تا اراده بیاد اراده نمیاد بعد هی نتیجه کارتو که میبینی ذوق میکنی ادامه میدی خب