2777
2789
عنوان

دلم میخواد عاشق شم

165 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گل دلم این روزا یه عشق واقعی میخواد احساس میکنم نیاز شدید به کسی دارم که بهم عشق و انگیزه بده یکی که تنهایی هام پر کنه با دیدنش با حرف زدن باهاش قند تو دلم آب بشه دلتنگش بشم 😔😔😔😔 دعا کنید خدا یه عشق واقعی و پاک سر راهم بذاره که یه عمر با هم باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله یه فرشته سر راهت قرار بده😍

ممنونم خیلی احساس تنهایی میکنم من اهل هیچ رابطه ای نیستم ولی الان خیلی احساس تنهایی میکنم و دوس ندارم وارد رابطه های حرام و بی و سر و ته بشم 

ممنونم خیلی احساس تنهایی میکنم من اهل هیچ رابطه ای نیستم ولی الان خیلی احساس تنهایی میکنم و دوس ندار ...

مثل منی انشالله یه فرد خوب بیاد خواستگاریت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بذار یه چیزی بهت بگم وقتی این حس بهت دست میده هرکی وارد زندگیت بشه رو بهش وابسته میشی و شاید عاشقش نباشی فقط وابسته باشی پس سعی کن این حس رو از خودت دور کنی و بذاری خوده عشق به سراغت بیار

بذار یه چیزی بهت بگم وقتی این حس بهت دست میده هرکی وارد زندگیت بشه رو بهش وابسته میشی و شاید عاشقش ن ...

آدمی نیستم کسی رو راه بدم تو زندگیم هیچوقت تو این مدل رابطه ها نبودم، ولی الان حس میکنم نیاز به محبت واقعی یه مرد دارم یکی که منو بفهمه دوسم داشته باشه محبت کنه تکیه گاهم باشه خیلی تنهام خیلی جز خدا کسی رو ندارم انگار رو این زمین به این بزرگی کسی جز خودم نیست