2777
2789
عنوان

حرصیم‌از دست کارای شوهرم و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست
اخ که انقد دلم پره از دست شوهرمو مادرش مخصوصا که بچه ننه بودنش.عذابن عذاااااب

آخ آخ نگم واست..دست گذاشتی رو نقطه ضعفم

چندشب پیش مامانش کله پاچه درست کرد..بعد فوری بعد نیم ساعت تخمه اورد😨من گفتم ب شوهرم نخور توهم معدت حساسه بعدم رو کله پاچه اخه تخمهههه

برگشت جلوی خانوادش گفت تو نخور😒مامانشم تاییدش کرد

ببین تا این حد ینی نمک نشناس

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همسرم ماسک زده بود اما میگفت خیلی شلوغ بوده و همه اکثرا سرفه میکردن بچه ها خیلی میترسم😨

ضدعفونی کنید همه چیزهارو

با وایتکس و الکل و....

لباساشونم کامل داخل لباسشویی با حرارت اب گرم زیاد بشورید

قوی باشید خیلی از ادما بیشتر توهم بیماری دارن و سرماخوردگی و انفولانزا دارن...

سعیدکنید از زخمی شدن، سوختن دست و ...جلوگیری کنید.

قرص زینک بخورید روزی یک یا دو عدد 

نگو که منم از این قضیه پرم !!! تو این موقعیت خودشو واسه بچه هاش لوس میکنه خانووووم ! از مردادماه گفت ...

نمیدونم اخه ما‌ عروسیم و غریبه دلشون نمیسوزه عیب نداره...دلشون بحال خودشون و بچه‌هاشون نمیسوزه؟

اصلا نذار بره عزیزم شوهر من ک‌حرف گوش نکرد الانم با قهر باهاش حرف زدم‌که کار خوبی نکردی اونم‌گف حق با توئه بعدم خوابید😐انگار نه انگار

مادرشوهر من هر کاری بخواد بکنه میکنه منم نظر نمیدم

منم‌ اصلا تو کاراشون نظر نمیدم

اما خب میدونی که این قضیه حساسه یخورده

منم جوش خودمو میزنم وگرنه ادمایی که حرف من واسشون مهم نیست قطعا اونا هم واسه من مهم نیستن

چون تپش قلب دارم خیلی از تنگی نفس این مریضی کوفتی میترسم عزیزم

نمیدونم اخه ما‌ عروسیم و غریبه دلشون نمیسوزه عیب نداره...دلشون بحال خودشون و بچه‌هاشون نمیسوزه؟ اصل ...

قضیه مربوط میشه به بی عقلی شون ، ندارن راحتن 😖 لباسارو بریز لباسشویی نگران چیزی هم نباش😘 ما قوی تر از ویروسیم

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

شما که خوبید عزیزم

ما عروسمون پرستاره و سالم سالم رفتن درمانگاه تست کر    ونا دادن ...:/ درمانگاهشون ۱۲ نفرو فرستادن مسیح دانشوری و جای دیگه...بعد راست راست اومدن خونه ما که اگه ما سالم هستیم ما هم مریض شیم:/:)))))یعنی به عقل دوتاییشون شک کردم:)))))))

نگران نباش گلم چیزی نمیشه 

تا سه ماه قرص زینک بخورین 

اهان الکی هم داروی انتی بیوتیک نخورین بدون تجویز پزشک ...چون بدن مقاوم میشه و انتی بیوتیکها عملا هیچ تاثیری ندارن

ویتامین سی بدنتون رو هم تامین کنید

چرا حرفی زدی که بندازن زمین وقتی جفتشو میشناسی؟ تازه حق هم باشما  

چی بگم والا فکر کردم خوبی بهشون اومده..دقیقا از همین‌ک حرفم واسه شوهرم ارزشی نداشت با این که منطقی بود سوختم

بعدم برای خودمم نگرانم مریضی واگیرداره

منم چون تپش قلب دارم از تنگی‌نفس این مریضی خیلی میترسم

آخ آخ نگم واست..دست گذاشتی رو نقطه ضعفم چندشب پیش مامانش کله پاچه درست کرد..بعد فوری بعد نیم ساعت ت ...

خدا صبرت بده.یروزجمعه فقط بیرون میریم.زودی مامانش زنگ میزنه کجایی بیا بجایی کار دارم منو ببر یا بیا پیش من حوصلم سر رفته .مارو زود میاره خونه می‌ره پیش ننش .ازاول زندگی .زندگیم اینطوریه تا الان .یچیزیم گفتنی خودشو الکی اینورو انور پرت می‌کنه میگه اگه مردم میگم تومنو کشتی

شما که خوبید عزیزم ما عروسمون پرستاره و سالم سالم رفتن درمانگاه تست کر    ونا دادن ...:/ ...

😦😦😦واقعا بعضیا انگار طلب دارن از آدم

چشم‌مرسی ازت عزیزم❤

خدا صبرت بده.یروزجمعه فقط بیرون میریم.زودی مامانش زنگ میزنه کجایی بیا بجایی کار دارم منو ببر یا بیا ...

نمیدونم‌ این مادرها که انقدز شیفته پسرشون هستن و طاقت دوریشونو ندارن چرا زن گرفتن واسشون

عزیزم اصلا محل نده کسی که ارزش رابطه و زنشو ندونه همون بهتر بره بغل مامان جونش چون دست پرورده خودشه

والا من که دیگه انقدر تو این بابتا رو خودم کار کردم که هیچ توقعی از شوهرم ندارم فقط ارامش منو مثل امشب نگیره😡

نمیدونم اخه ما‌ عروسیم و غریبه دلشون نمیسوزه عیب نداره...دلشون بحال خودشون و بچه‌هاشون نمیسوزه؟ اصل ...

کاش عروس ما هم تفکر و دلسوزی شما رو داشت

هرچقدر بهشون میگیم نرید بیرون ... مراقب باشین :/ گوش نمیدن ...بخدا حال شمارو درک میکنیم 

من سیستم ایمنی بدنم ضعیفه شدید یه فرد سالم عطسه الرژی کنه ۴روز مریض می شم یک ماهه نرفتم بیرون از وقتی که شنیدم توی چین اومده ... حالا برادر و عروس گلمون قشنگ مبتلامون نکنن صلوات

کاش عروس ما هم تفکر و دلسوزی شما رو داشت هرچقدر بهشون میگیم نرید بیرون ... مراقب باشین :/ گوش نمیدن ...

عزیزم انشاالله که هم شما هم هممون سالم و سلامت باشیم و بمونیم

اره منم دقیقا همینطورم بدنم ضعیفه بخاطر همین ترس دارم..بیشار مراقب خودتون باشین🌸

اتفاقا سرشبی که تو خلوت ب همسرم‌گفتم فعلا صلاح نیست این کار..گفت بذار چندروز دیگه که مامانم خواست بره شهرستان میریم بگیره و بعدم بره..من از این حرف همسرم نسبت ب مادرش ناراحت شدم‌گفتم مگه بحث فقط من یا توئیم..سلامتی مادرتم مهمه

اماااا خبببب بشکنه دستی که نمک‌ نداره