2777
2789
عنوان

حقوق کارکنان مپنا

| مشاهده متن کامل بحث + 61073 بازدید | 98 پست
تورو خدا یکم دلداریم بدیمدخیلی ناراحتم

اول یه چیز بگم، همینکه کار داره ، خداروشکر کن.

مرد بدون کار، پول که نداره، غیرت و اعصاب و ...کلا هیچی نداره.

در مورد پول ، راهش رو یاد بگیر.

نمیدونم از زرنگیم بوده، از شانسم بوده، شوهر من تمام اختیارات پول قلمبه هاشم با من.

من بگم طلا، میگه بخریم، بگم زمین میگه باشه.

راهش یاد بگیر.

یه چیز دیگه، من گفتم شاغل بودم و قبل ازدواجم کم پول نداشتم، .

واقعیت میشه بگم ، خودمو بهش ثابت کردم، به خدا فردای عقدم، خونه خودمو دادم رهن کامل، بدهی های خونه ای که شوهرم خریده بود ، و مونده بود رو دادیم.

منظورم  اینه بهش یه جورایی ثابت کنین ، اگر بهتون پول بده و مثلا لنگ بمونه، صد درصد بهش کمک میکنین، اعتمادشو جلب کنین

دقیقاخودم خودن رو بدبخت گردم قراره ازین به بعد ۵ بدهاما بازم کارانه خیییییییلی زیاده واس مادرشمن همه ...

از کانال دخترت وارد شو.

من هر چی بشه، میزنم صحرای کربلا.

ای دو تا دختر بچه داریم، آینده میخوان.

دختر ، پسر نیست بگم خودش میره کار میکنه.

من کلی طلا خریدم برای دخترام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کانال دخترت وارد شو.من هر چی بشه، میزنم صحرای کربلا.ای دو تا دختر بچه داریم، آینده میخوان.دختر ، ...

خودش میگه به خدا اصلا پس انداز واس رستا نمیشه جمع کنم و فلان،میگه همه پولمون خرج میشه،تاحالا در مورد کارانه بهش نگفته بودم گفتم اونو جمع کن هدر نده،خودشم ناراحته از اینکه نمیتونه پس انداز کنه ولی در مقابل مادرش ضعیفه،اونم مادرش یه آدم پول پرست طلا پرست،گوشتو داده دست گربه،تازگی هم داده حدود ۴ ۵رماهه،خدا خواست و من بفهمم،ولی خب کاری نمیتونم بکنم فقط باید حرص بخورم

خدا مادربزرگش رو نیامرزه،اون اینطوری بارش آورده که فقط بچه ننه باشع و به زنش چیزی نگه،کلا تربیتش اینطوریه،داییش هم همینه

خودش میگه به خدا اصلا پس انداز واس رستا نمیشه جمع کنم و فلان،میگه همه پولمون خرج میشه،تاحالا در مورد ...

شوهر من تا روز ازدواج ما هر چی داشته داده به خانواده اش.

خودتون که میبینین، سبد کالا و ... زیاد میدن.

حقوقشم همین بوده، برای خانواده تی وی بخر، خواهر دماغ عمل کنه و ....

تا آشنایی با من، یه چیز میگم شاید فکر کنی دروغ میگم ، والله یه دونه شورت و زیر پیراهن داشت.

میدونی از کجا میگم یه بار داشتیم چت میکردیم، گفت وای برم لباس زیرامو بشورم ، فردا بی لباس میمونم برای کار.

گفتم مگه فقط یه دونه داری ، گفت اره .

میام خونه درمیارم تی شرت میپوشم و شلوار.

میشورم تا فردا خشک بشه باز بپوشم.

چون خانوادم من نمیدادن بهش.

من بهش گفتم حداقل یه آلونک بخر، یه ماشین بخر تا خانوادم راضی بشن.

فکر کن تو یه سال هر دو رو خرید.

در حالی که ده سال بود کار میکردها، همه رو داده بود به خانواده اش.

ولی از فردای عقدمون ، جمعش کردم.

سبد میدادن، تا خودش دهان باز نکرده، چند تا چیز میدادم به مادرش، اینجوری کنترل میکردم ،چی بدم و چی ندم.

به تدریج بچه ها اومدن، هی گفتم اینده بچه ها.

الانم کمک به خانواده اش داریم ولی کنترل شده.

مثلا گفت بیمه تکمیلی کنم، گفتم اره براشون کمک و بکن حتما.

وسایل گرون بخوان، خودم پیش دستی میکنم، میگم ما مثلا پول مبلتون میدیم، ده تا قسط پسمون بدین. هم کمکمون کردیم، هم پولمون برگشته

ببین فقط از کانال آینده بچه وارد شو.هر مردی یه نقطه ضعفی داره.شوهر من فقط آینده دخترا، قفل دهنشه وال ...

خداروشکر 

ازه شوهر منم نگران دخترمه،نمیدونم تا کی کارت میخواد دستش بمونه

به نظرتون ماهیانه رو بکنه ۵ من راضی باشم؟

خورد و خوراک خیلی خوبه

خداروشکر ازه شوهر منم نگران دخترمه،نمیدونم تا کی کارت میخواد دستش بمونهبه نظرتون ماهیانه رو بکنه ۵ م ...

اره.بو برای دخترتم یه چیزی بریزه تو کارت تو.

بعد تو هم زرنگ باش، یه ده ، بیست تومن شد، یه تیکه طلا بخر.

بگو برای اینده بچه خریدم. بفهمه قرار نیست، همه رو به باد فنا بدی

خداروشکر ازه شوهر منم نگران دخترمه،نمیدونم تا کی کارت میخواد دستش بمونهبه نظرتون ماهیانه رو بکنه ۵ م ...

تحریک کن، مثلا هر ماه برای دخترت یه تیکه طلا بخره.

من خودم از اول میگفتم باید سالی دو تا النگو بخریم براش، الان دقیقا ۱۸ تا داره ، دخترم ۹ سالشه

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

پول اینترنت سالیانه داریم.پول ورزش داریم.پول رستوران داریمحقوق سر جاش.ماهای فرد، کارانه دارن. تقریبا ...

عزیزم به نظرت اگه یه نفر تو مپنا تو حراست باشه ماهانه چقدر میگیره؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
شما یه خودتون می‌رسید یا ساده هستید؟

من سنم بالاست ۴۲ سالمه.

از اول ساده بودم.

ولی گفتم خودم قبل ازدواج خونه و ماشین داشتم.

خود شوهرمم دیده بود، سطح زندگیم خونه ی بابام ، نمیگم شاهانه، ولی بالا بود.

مثلا در مورد سفر و غذا و ....

واقعا توقع دو تا سفر در حد مجردیم و ماشین و ... خدایی زیاد نیست .

شوهر من بعد ازدواج، خدایی خیلی به خانوادش اختیار نداده.

الان خدایی زمونه ای نیست، خانواده از پسر یا حتی دختر، توقع کنه.

والله داداش من ماهی ۱۰۰ به بالا میگیره، دیدم فیش حقوقی سالهای قبل که میگم، چون ضامنم شده بود.

به خدا اگر خانوادم یه هزار تومنی ازش بگیرن

من سنم بالاست ۴۲ سالمه.از اول ساده بودم.ولی گفتم خودم قبل ازدواج خونه و ماشین داشتم.خود شوهرمم دیده ...

ولی اینا میگیرن

با کلک و با دروغ

مثلا میگن خواهرش حقوقش رو منظم نمیدن برای فلان کار ۱۲ کم آورده این احمقم ۲۰ میزنه براش،حالا خواهرش معلم رسمی،مگه میشه حقوق ندن؟