2777
2789
عنوان

حرصیم‌از دست کارای شوهرم و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست
دقیقا چون تو گفتی نرید رفته ها.به این سوی چراغ

اره بابا از اون که انتظاری بیشتر از این ندارم

از شوهرم حرصیم ک اونهمه با احترام و منطق حرف زدم باز کار خودشو کرد

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم‌ این مادرها که انقدز شیفته پسرشون هستن و طاقت دوریشونو ندارن چرا زن گرفتن واسشون عزیزم اصلا ...

هی میخام خودمو بزنم به بی‌خیالی.ولی نمیتونم ازتو داغون میشم .شوهرم مثل مهمونا میاد خونمون .غذا میخوره می‌ره پیش مامانش .وقتی هم میاد یا توگوشیه یا میخابه یا با تلفن داره با مادرش حرف میزنند.ای بابا اینام میگذرن به قول شما خواهر ارزش ندارن

واسه من آدم شدنی نیست آخه .اتفاقا بدترم شد روزی دوساعت پیش من باشه چهار ساعتو پیش مادرشه .هوو داشتم ...

من انقدر سلیطه لازی در اوردم جیغ داد ک تواوناروبیشترازمن رودست داری منو ول میکنی میری پیش اونا و تو نامزدی ۱ ماه ولش کردم از طرفی هم دیوانه وار عاشقش بودم اونم خیلی دوستم داشت بعد ۱ ماه ب زمین و زمان چنگ زد و فهمید کیو از دست داده برگشت ریگ حرفی نمی شنوم ازشون😂😂😂😂

واسه من آدم شدنی نیست آخه .اتفاقا بدترم شد روزی دوساعت پیش من باشه چهار ساعتو پیش مادرشه .هوو داشتم ...

البته من از اولش جلوشو گرفتم دیگ نمی شنوم بگه مامانش بیا پیشم و درد کوفت مرضصضصص

من انقدر سلیطه لازی در اوردم جیغ داد ک تواوناروبیشترازمن رودست داری منو ول میکنی میری پیش اونا و تو ...

انقد ازاین کارا کردم جواب نداده.خوش بحالت .چندبار خواستم برم شوهرم تهدیدم کرده که میکشتم یاخودشو می‌کشه ترسیدم دیگه کاریش ندارم 

البته من از اولش جلوشو گرفتم دیگ نمی شنوم بگه مامانش بیا پیشم و درد کوفت مرضصضصص

اولا گفتم کارشو عوض کنه رفت به مامانش گفت مامانشم زنگ زد بمن گفت به توربطی نداره هرکاری می‌کنه .آخرین بارت باشه نظرمیدی درموردکارپسرمن.منم گفتم شاید بعداً درس شه ولی الان ۵ساله بدترم شده .حتی واسه خونمونم چیزی خریدنی ازمادرش نظرمیپرسه .خونه خریدنی هم مادرشوهر برد خونه رو ببینه.

من انقدر سلیطه لازی در اوردم جیغ داد ک تواوناروبیشترازمن رودست داری منو ول میکنی میری پیش اونا و تو ...

دقیقا باگ مثبت شما اینه که میگی شوهرتون خیلی دوستون داره

واسه ما نداره متاسفانه😂😂

هی میخام خودمو بزنم به بی‌خیالی.ولی نمیتونم ازتو داغون میشم .شوهرم مثل مهمونا میاد خونمون .غذا میخور ...

اره میدونم چی میگی دوستم

هیچیواندازه بی توجهی زنو از پا درنمیاره

اگه امکانش هست برین مشاوره..یا حتی اگه میدونی همسرت نمیاد خودت تنها برو

یا روی رابطتون کار کن که همسرت دست از این کار زشتش برداره یا روی خودت کار کن که بیخیال باشی

وگرنه اینطوری بلاتکلیف خودت اذیت میشی 

اره میدونم چی میگی دوستم هیچیواندازه بی توجهی زنو از پا درنمیاره اگه امکانش هست برین مشاوره..یا حت ...

مشاوره که نمیره.منم تنهایی برم جایی یعنی باید وصیتموبنویسم برم .آدمم که نمیشه فقط باید بی خیال بشم تمام