2777
2789
عنوان

حرصیم‌از دست کارای شوهرم و مادرش

498 بازدید | 45 پست

بیاین بگید حق دارم یا نه

مادر همسرم از شهرستان اومده خونمون..بعد گیر‌داده بود برن بیمارستان نوارقلب بگیرن چون پارسال انژیو کرده ببینه مشکلی داره فعلا یا نه

من بهشون گفتم الان بیمارستانا همه مرکز الودگی و مریضیه حالا الان که خوبین خداروشکر بذارین ۲ هفته دیگه تو شهر خودتون برید

خلاصه که حرف منو هیچی به حساب نیاوردن پا شدن رفتن بیمارستان که نوار قلب بگیرن مخض احتیاطشون😒

خودتون بگید اخه تو این شرایط که ادم تا حد‌امکان از خونه هم نباید بره بیرون وقت این کار بود؟وقتی خداروشکر سالمی و هیچیت نیست

با اینکه قبلش به شوهرم محترمانه توضیح دادم که فعلا نرو بیمارستان به این شلوغی اما بازم کار خودشو کرد..انقد حرصیم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق که دارین ولی بیمارستان های تخصصی عفونی با تخصص قلب متفاوته ولی باید احتیاط میکردن فعلا نمیرفتن

نه عزیزم همین بیمارستان محلمون رفتن بخش اورژانس نوار قلب میگیرن..ساعت ۱۲ شب رفتن نیم ساعت تو نوبت بودن میگفت همه سرماخورده و مریض بودن

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

نگو که منم از این قضیه پرم !!! تو این موقعیت خودشو واسه بچه هاش لوس میکنه خانووووم ! از مردادماه گفتم حاج خانم دندونت لقه برو دندونپزشکی الان تو این گیر و دار خودشو واسه پسراش لوس میکنه منو ببرین دکتر 🥴 البته که من مستقیم به شوهرم گفتم نمیذارم بری دکتر و بیمارستان تا دو ماه! ان‌شاالله بلا از همه دوره❤️

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️