2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه حیفففففففف ببخشید منم دارم حسرت می خورم حق داری  ولی چاره چیه سعی کن ........ بقیشو خودت ...

انقدری ک این روزا حسرت میخورم ب هرکی میرسم میگم توروخدا عاشق شو توروخدا براعشقت بجنگ 

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
خخخخخخ ای بابا منم عاشق بودم ولی یک طرفه هیچ وقت کلامی باهام حرف نزد و نزدم فقط ارتباط چشمی که الان ...

خب شما خاطره ای نداری که بخوای مرورش کنی

اما گاه گاهی به فکر اون روزا نمیفتی و دلت واسه خوده عزیز و معصوم و عاشق و به معنی واقعی کلمه "زنده"ی اون روزا تنگ شه؟؟

خب قطعا ی روزاییم هست که با خودت میگی گندش بزنن چه قدر دوسش داشتم!

من هنوزم با تمام وجودم واسه اون آدم خوشبختی میخوام و به واسطه ی اون دلم واسه خودم تنگ میشه 😊

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
منم بچه بودم اما اون نبود اون انقد فهنیده و اقا بود ک منم مث خودش بار آورد تادنیاروشناختم محمد اومد ...

بعله قضیه شما با من میلیون و میلیارد درجه فرق داره منم اگه با طرفم رابطه داشتم و اون مثل محمد شما بود که وضع الان من بدتر از شما بود

وای دوست لعنتیت اه  بالاخره به آرزویش رسید خدا براش نسازه  حرصی شدم ببخشید

ب ارزوش ک نرسید هیچ دین ماهم روگردنشه

من فقط نگران محمدم ک وقتی دخترشو صدامیکنه بهار چقد غم میشینه تودلش بگردمت محمد توجوونی پیرشدیم

خدانکنه  مشاوره هم رفتم مم انقدری هنوزم عاشقشم ک گاهی یادم میره نیس بخدا یادم میره

مشاورو باید دائمی بری 

راجع بهش صحبت کن نزار تو دلت بمونه 

اما در عین حال سعی کن قبول کنی واقعیتو 

تلخه می دونم، اما خب مرگ یک بار شیون یک بار 

بنظرم برو سرکار دوشیفت، اگر لیسانس داری دوباره بگیر، خودتو مشغول کن، نهایت ازدواج نمی کنی عزیزم اگر دلت صاف نشد باکس دیگه، اما حداقل یک خانم مستقلی

وای خعلی غصه خوردم باهات..خب چرا چن وخ بعدش برنگشت؟؟؟

خیلی برگشت خیلی حرف خیلی واسطه فرستاد ی روز دم در کلاس زبان گفت توروخدا ب حرفم گوش کن انقد بد حرف زدم و گفتم نمیخوامت گفتم روزی عشقمونو چال کردی ک ب حرفای فایزه گوس دادی تکیه داد ب درخت و نشست گف بهار غلط کردم نکن بهار دیگ انگیزه ای واس درس و کار ندارم تورومرگ (دورازجونش)محمد نکن 

خاک توسرم خاک

حتی قبل خواستگاری زنگ زد گوشیمو خاموش کردم نذاشتم حرف بزنه وای وای

مشاورو باید دائمی بری  راجع بهش صحبت کن نزار تو دلت بمونه  اما در عین حال سعی کن قبول کن ...

تاکتاب باز میکنم یاد وقتایی میفتم ک گوشیم لای کتاب بود کنار درسم با پیاماش جون میکرفتم بخدا چهار سال باهاش بودم هرچهارسال بهترین نمراتو گرفتم چون انگیزه داشتم الان حتی کتابای روانشناسی نمیفهمم چی نوشته از بس فکرم درگیره

خب شما خاطره ای نداری که بخوای مرورش کنی اما گاه گاهی به فکر اون روزا نمیفتی و دلت واسه خوده عزیز و ...

شاید برای حس قشنگ خودم دلم تنگ بشه اگر اگر گاهی اما مدت ها و مدت هاست که تنگ نشده چون اینقدر حالم با همسرم خوب هس هروقتم بد شده یاد ندارم به یادش افتاده باشم اگرم فرصتش پیش بیاد خودم نمیخام از مرور گذشته ها متنفرم حتی خاطرات خوب حتی بچگیام نمی دونم چرا خخخ اما از برگشتن به عقب نفرت دارم

هیچ حسی بهش ندارم اما میگم انشالله اونام مثل ما خوشبخت باشین

من تنها چیز قشنگی که از اون زمان میتونم بگم حس فوق العاده خودمه که کاش هیچ وقت حرومه اون آدم نمیکردم

به هر حال گذشته ها گذشته و قسمت این بوده که من به اوشون نرسم وبه محمدرضام برسم خخخخ

تاکتاب باز میکنم یاد وقتایی میفتم ک گوشیم لای کتاب بود کنار درسم با پیاماش جون میکرفتم بخدا چهار سال ...

راهش همونیه که بهت گفتم گلم 

ارتباطت رو با خدا قوی تر کن 

مشاوره دائمی برو 

و برو سرکار دوشیفت 

می دونم الان می گی دِین گردنمه بخاطر محمد و اسم دخترش، اما خب خداهم به گردن بنده هاش دِین داره، عمری که به تو داده الکی نیست

وقتتو تلف نکن 

برو سرکار، به اقشار محروم کمک کن، درس بخون

شاید قراره تو یک منجی بزرگ تو این زندگی باشی برای خیلیا 

پس بزار ذهنت از اون زندانی که برا خودش درست کرده بیاد بیرون

راهش همونیه که بهت گفتم گلم  ارتباطت رو با خدا قوی تر کن  مشاوره دائمی برو  و برو ...

ممنون خیلی دلم گرفته همش دوسدارم خاطراتمو مث ی کتاب خوندن برای یکی بخونم و اون هی گوس کنه هی من براش تعریف کنم و اون گوش بده تایکم اروم شم

ممنون خیلی دلم گرفته همش دوسدارم خاطراتمو مث ی کتاب خوندن برای یکی بخونم و اون هی گوس کنه هی من براش ...

همین کارو بکن نزار رو دلت بمونه

اصلا بیا هر شب تاپیک بزن واسه خودم بگو 

اما یادت نره کارایی که گفتم بکنی 

بنظرم الان پاشو نماز شب بخون خیلیییی اروم می کنه، من جواب گرفتم از نماز  شب

بخون گلم الهی حال دلت خوب شه