2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست
الهی بگردم😔

داغونم پس من کی دیگ زندگی کنم 

کی میخواد بیادروزی ک هی نگم الان اگ محمد بود اینکارو میکرد اینو میگف

روزای تولدم نمیدونی چ جهنمیه برام

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطرات خیلی شیرینن گاهی انقد غرقشون میشم ک میبینم اذان صبحه روزی ک تصادف کردمو هیچیم نشده بود اما ا ...

خیلی خییلی سخته 

اما می تونی ... خودتو قوی ببین ، نباز 

هرچی که بوده تموم شده ۶ سال گذشته ، باید فراموش کنی ، تو می تونی 

شکستی وجود نداره یا برنده می شم یا درس می گیرم👻🔥
فک کنم همه اینجوری هستن اوناییم که اینجوری نیستن قطعا فعلا با چالشهای آزاردهنده روبه رو نشدن وقت م ...

خخخخخخ ای بابا منم عاشق بودم ولی یک طرفه هیچ وقت کلامی باهام حرف نزد و نزدم فقط ارتباط چشمی که الان حس میکنم شاید من زیادی بزرگش کردم و بچه بودم و13ساله هر دلیلی داشت برام مهم نیست چون اون ثابت نکرد که دوسم داره منم به عنوان یه دختر و عفت وحیا و اینا نمی تونستم کار خاصی بکنم فقط میفهموندم دوسش دارم که اون نفهموند بهم

الان هم من هم اون ازدواج کردیم و من از زندگی ام راضی راضیم هرچیم بشه نمیگم اگه اون جای محمدرضا بود چون اون هیچ وقت هیچ قدمی برنداشت و هیچ کاری نکرد من بودم که خودمو داغون کردم و وقتمو  دو سه  سال حروم کردم

یه تار مویموی عشقمو به اون نمیدم

خیلی خییلی سخته  اما می تونی ... خودتو قوی ببین ، نباز  هرچی که بوده تموم شده ۶ سال گذشت ...

نیستم بخدا نیستم من وقتی قوی بودم ک محمد بود باغرور راه میرفنم و افتخارمیکردم یکی انقد دوسمداره برام خبر اوردن ک اسم دخترشو گذاشته بهار ... داغونتر شدم ک

یعنی منم باید پسردار شم تا دوباره محمدی داشته باشم؟؟

کاش فراموشی دکمه داش ۶ سال گذشته اما بازم خاطرات خفه کننده ست

میدونی به نظر من اصل مشکل اینه که دیگه کسی پیداش نمیشه که تو رو ۱۸ ساله کنه

اون اندازه گرم، رویایی، پر تب و تاب

حتی اگه اون آدمی که رفته باز بیاد، فقط میتونه بهت دوست داشتن بده نه عشق

چون تو ی جایی جا موندی

یا شایدم کامل تر شدی

دیگه اون دختری نیستی که مسیرایه طولانی با هندزفری تو گوشش و آهنگای خاصش راه میره و کل دنیا منتظرشه!!

به نظر من به این خاطره که حسایه گذشته مانا هستن و تکرار نشدنی

چون متعلق به "من"ی هستن که دیگه نیست!

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خیلی عذرخواست خیلی قسمم داد خیلی افتاد بپام لعنت ب من و غرورم بیشتر ازاین ناراحت بودم ک چرا اجازه ...

اه حیفففففففف

ببخشید منم دارم حسرت می خورم

حق داری 

ولی چاره چیه

سعی کن ........ بقیشو خودت میدونی

نیستم بخدا نیستم من وقتی قوی بودم ک محمد بود باغرور راه میرفنم و افتخارمیکردم یکی انقد دوسمداره برام ...

نه

تو قویی چون خودتو داری  ، اون به هر دلیلی پیشت نیست تازه عشقتم نیست.

اون باید تو قلبت بمیره چون داره اذیتت می کنه

شکستی وجود نداره یا برنده می شم یا درس می گیرم👻🔥
خخخخخخ ای بابا منم عاشق بودم ولی یک طرفه هیچ وقت کلامی باهام حرف نزد و نزدم فقط ارتباط چشمی که الان ...

منم بچه بودم اما اون نبود اون انقد فهنیده و اقا بود ک منم مث خودش بار آورد تادنیاروشناختم محمد اومد توزندگیم تاخواستم زندگی کنم رفت از دنیام