2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست
همین کارو بکن نزار رو دلت بمونه اصلا بیا هر شب تاپیک بزن واسه خودم بگو  اما یادت نره کارایی ک ...

خیلی وقته نماز نمیخونم

اونموقع ها محمد بود ک واس نماز صب زنگ میزد وسط خواب سریع قطع میکردم ک فک کنه بیدارشدم مبخوابیدم پیام میداد بهار خانومی فهمیدم دوباره گرفتی خوابیدی یاپامیشی وضو میگیری یا توفیق اجباری نصف شبی نصیبم میکنی ک انقد زنگ بزنم تا برداری و پنج دقیقه صداتوبشنومو خواب از سرت بپره

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی به نظر من اصل مشکل اینه که دیگه کسی پیداش نمیشه که تو رو ۱۸ ساله کنه اون اندازه گرم، رویایی، ...

پس واسه همین بهم گفتی دلت برا خودت تنگ میشه،؟ ای شیطون

متوجه شدم حرفتو در اصل اون حسه که اون ادمه به ما داده و اون حال خوبی که داشتیم نبودش شاید اذیتمون کنه و به حسرت بندازتمون 

و یا بقول شما دلمون برای خودمون و حالمون تنگ بشه

پس واسه همین بهم گفتی دلت برا خودت تنگ میشه،؟ ای شیطون متوجه شدم حرفتو در اصل اون حسه که اون ادمه ب ...

دقیقا ☺️

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
دقیقا ☺️

خب آره درسته شاید بقول شما دیگه اون حال خوب برا ما دخترا تکرار نشه چون دلمون یه جوریه و بخاطر همینه که دلمون برا خودمون تنگ میشه چون اون حس دیگه تکرار نمیشه

خب مثلا من با دیدین اون آقا قلبم مثل گنجیشک میزد خخحح

الان با اینکه عاشق شوهرمم ولی این حس و نداشتم و یه سری چیزای دیگه

درکل عشق برای خیلیا یکبار مصرف یبار که تجربه کردی دفعه های بعد مثل اول نیست

خب آره درسته شاید بقول شما دیگه اون حال خوب برا ما دخترا تکرار نشه چون دلمون یه جوریه و بخاطر همینه ...

کاملا درسته

کنار همسرت آرومی انقدر همدیگه رو دوست دارین که از بین تمام مشکلات و رنجا رابطه رو بیرون میکشین

اما بازم...

گاهی که آهنگای عاشقانه گوش میکنی، ی حفره تو قلبت حس میکنی

دلت ی چیز جدید میخواد

دلت ی لحظه واسه ی عشق پدر درآر تنگ میشه

اون لحظه که بگذره همه چی بازم درست میشه

تو بازم خانوم خونه و همسرت میشی

اما دیگه از وجود اون حفره با خبر شدی

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
کاملا درسته کنار همسرت آرومی انقدر همدیگه رو دوست دارین که از بین تمام مشکلات و رنجا رابطه رو بیرون ...

آره عزیزم ولی منپوست قرنی به قرن اون حفره رو حس میکنم خخخ

به لطف شما باز یکم حسش کردم 

انشالله خدا پرش کنه به مرور زمان چون دوس دارم  تمرکزم رو عشقم همسرم باشه فقط