2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست
خودت باید بخوای

میخوام بخدامیخوام نمیشه ک نمیشع اصن انگار دیگ کسی مث اون نیس 

کسی مث اون نمیفهمه منو 

دیگ کسی وسط قهقهه خنده ب چشام خیره نمیشه بگه وای بهار ناراحتی؟؟

یعنی واقعا دیگ تودنیا کسی واس من نیس؟

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این فک میکنم مگ چند بار قرار زندگی کنم ک کنار یکی باشم ک دوسش ندارم

آره درست میگی منم اگه به عقب برگردم شاید جور دیگه ای انتخاب کنم واقعا زندگی بدون عشق سخته و سخت تر از اون اینه که بخوای ادای عاشق بودن دربیاری که دل طرف مقابلت نشکنه😢

سال اول به جدایی فکر میکردم منتظر کوچکترین دعوا بودم تا کار به جای باریک بکشه ولی درگیر مریضی شدم چند سال دو تاسقط و ناامیدی از بچه دار شدن ..‌.

و من خوشحال بودم که دیگه بهونه دارم وایه جدایی چقدر التماسش کردم حالا که نمیتونم بچه دار بشم طلاقم بده ...

اما پام وایساد به هیچکس نگفت مشکل دارم و هی سقط میکنم حتی نگفت شاید هیچوقت بچه دار نشیم...

اینقدر پام وایساد تا دهنم قفل شد و شرمنده ی انسانیتش شدم ولی منِ احمق با وجود این همه انسایت بازم نمیتونم عاشقش باشم😭😢

درسته انسانیت داره اما اخلاق های تندی داره و یه سری خصوصیت دیگه که اون لحظه حتی ازش بیزار میشم😔

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
عزیزم کامل توضیح ندادی که دلیل نرسیدنت به عشقت چی بوده اما اینو در نظر بگیر که حتما خواست خدا بوده، ...

بعد دوسال ک هی میومد سرراهم تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم چهارسال باهم دوس بودیم دوستی ک ب خدا انکار ی روح تو دوتا بدن بودیم از آب خوردن هم باخبر بودیم حتی چ کارا ک واسم نکرد سر یه اشتباهش دیگ نبخشیدمش رفتم قسم خوردم دیگ نمیخوامت تایسال هی رفت و امد گف غلط کردم گریه کرد التماس منه احمق نبخشیدم تاخبر زن گرفتنش اومد روز قبل خواستگاری زنگ زد التماس کرد بذار حرف بزنم واجبه من گوشیو خاموش کردم

الان دین اون و زنشم ب گردنمه اسم دخترشو گذاشته بهار 

لعنتیییی

آره درست میگی منم اگه به عقب برگردم شاید جور دیگه ای انتخاب کنم واقعا زندگی بدون عشق سخته و سخت تر ا ...

عشق باید دلتو بلرزونه وقتی نلرزید دیگ شور و هیجانی نمیمونه یادش بخیر شنیدن صداش کافی بود تا ضربان قلبم بره رو هزار

خب ترسم اینه بعدش عاشق نشم کلا دوسدارم اول بشناسم عاشق شم بعد ازدواج 

اگه طرفت رو بشناسی وببینی با معیار های تو همخوانی داره میشی حتما ولی با منطق قشنگ بسنجش ما خودمون ی خانواده ی شلوغ هستیم همه نوع روابط و دیدم عاشق شدن ویا مث خودم سنتی ازدواج کردن کلا اونایی ک مادرم برامون انتخاب کرده بهتر دوام داشتن تا اونایی ک خودشون عاشق شدن 

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است
بعد دوسال ک هی میومد سرراهم تصمیم گرفتم باهاش حرف بزنم چهارسال باهم دوس بودیم دوستی ک ب خدا انکار ی ...

عزیزدلم غصه نخور 

الهی ...

چه قدر غم رو دلته 

الهی حالت بهتر شه

خودتو اذیت نکن، اون زن داره و داره زندگیشو می کنه اینو مطمئنم، مردا مثل ما این قدر درگیر نمیشن

اشتباهشم بزرگ بوده پس

غصه نخور

الان مشکل چیه؟امکان رسیدن ب عشقت نیس؟

نه دیگ هیجوقت نیس ۶سال گذشته ن من زندگی کردم ن اون بخدا دیگ بعد عقدش یبارم ندیدمش حتی بخاطر پیامی ک میفرستاد خطمو عوض کردم تا گناهی نیفنه گردنم ولی فراموش نشد گاهی دفتری رو میخونم ک برام نوشته بود الان اون دفتر از گریه باد کرده

عشق باید دلتو بلرزونه وقتی نلرزید دیگ شور و هیجانی نمیمونه یادش بخیر شنیدن صداش کافی بود تا ضربان قل ...

😢😢😢😢

خوشبحالت که لااقل تجربش کردی.

من نه قبل ازدواجم تجربش کرده بودم و نه بعدش.😔

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

من

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزدلم غصه نخور  الهی ... چه قدر غم رو دلته  الهی حالت بهتر شه خودتو اذیت نکن، اون زن ...

ی بار از بالای پل هوایی دیدمش خیلی شکسته شده بود ابجی دخترعموم میگ هیچ خوشبخت نیس تو جلسه خواستگاری ب زنش گفته ک عاشق یکی بوده زنش فامیله و بشدت عاشقش بود در جریان بودم خودم حتی زنش ب دخترعموم گفته ک محمد همون اول گفته میتونی در شرایطی زنم شی ک عاشق یکی دیگم؟

اسم دخترشم گذاشته بهار میگم یعنی وقتی صداش میکنه یادمن میفته؟ب اونم میگه بهارم؟

😢😢😢😢 خوشبحالت که لااقل تجربش کردی. من نه قبل ازدواجم تجربش کرده بودم و نه بعدش.😔

اره خیلی خوب بود خیلی ۶ ساله بدونش باخاطراتش دارم زندگی میکنم وقتایی ک بخلطر من یعد دانشگاه میرف بنایی تا کادوی ولنتاین بخره لعنتی این همه خوب چرایی؟