2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی ک شوهراشون بهشون محبت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 79 پست

به نظرم قبل ازدواج باید آدم به این مسائل توجه کنه و توی مراسم خواستگاری مطمئنا آدم میفهمه طرف در چه حد مخصوصا آدمای درون گرا زود تشخیص داده میشن که چقدر تو خودشون هستن یه متن خوندم از دکتر بهمنی نوشته بود در عرض۳۰دقیقه ی اول متوجه میشید که این شخص درون گرا و یا برون گرا البته این واسه اشخاصی ک عامی هستن نه خود دکتر ها اونا زمانش واسشون کوتاه تر که سریع متوجه میشن 

به نظرم آدم فقط واسه اینکه بگن ازدواج کردی نباید تن بده به هرچیزی 

هر چقدر طرف خوب و خانواده دار و نجیب باشه باز هم خیلی چیزها از جوونیت تو دلت میمونه که نمی تونی داشته باشی ۲سال بعدش میشی یه زنده ی متحرک

I'd walk straight through the bullet😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژگی های مثبتش چیه؟

خود ساختش به هیچ کس وابسته نیس رو پای خودشه دروغ نمیگه  حتی اگه بکشنش بابام خیلیییی تحقیرش کرد اذیتش کرد گف توفم‌تو صورتت نمیندازم چ برسه دختر بهت بدم ولی کنار نکشید پام وایساد چن سال داره جون میکنه برا ایندمون ولی یه مجسمه ب تمام معناس خالی از هر احساسی

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

عزیزم نگو خوش به حال اونایی که شوهراشون محبت می کنن 

بعضی مردا هستن محبت می کنن ولی خیانتم می کنن 

اگه شوهرت چشم پاکه و بهت وفاداره خوش بختی 

به خاطر این چیزا زندگی خودتو تلخ نکن 

اگه تو بهش محبت کنی 

اونم کم کم یاد می گیره 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خب به خاطر همینه می گن یه فرد درون‌گرا با یه فرد برون‌گرا نباید ازدواج کنن... به خاطر همین تفاوت ها و ناراحتی ها... ولی خب تو ایران خیلیا فقط فکر شوهر کردنن. دیگه کاری به این جزئیات انتخاب ندارن... 

منم مث نامزدت درون‌گرام.فقط بدون که بنده خدا قصد بدی نداره. دست خودش نیست مدلشه. و اگر تو یه إدم دیگه می خواستی باید با اون مدل ازدواج می کردی. الان دیگه سخت تغییر می کنه. 

خب عزیزم قبل ازدواج باید اینارو میسنجیدی.  کمی عجله کردی.حالاکاریه ک شده . اگر در کل مرد خوبیه و تنها مشکلش همینه کنار بیا و ازش درخواست کن ک بیشتر بهت محبت کنه.  1ماه که قربون صدقت بره واست عادی میشه.  خیلیا شوهراشون قربون صدقه ظاهری میرین ولی خیانت کارو بد هستند.  

مطمعن‌باش‌هیچ‌وقت‌درست‌نمبشه‌چون‌خودم‌بایکیش‌16ساله‌سروکله‌زدم‌ولی‌هنوزم‌عادت‌نکردم‌متاسفانه‌...اگه‌به‌عقب‌ب میگشتم‌یکی‌هم‌رده‌خودم‌که‌گرم‌باشه‌انتخاب‌میکردم‌بااینکه‌هزارتاچیز‌خوب‌داره‌..وای‌من‌برون‌گرا‌واون‌درون‌گراست‌که‌تاآخرعمر‌تغییر‌نمیکنیم

منم امشب خیلی دلم گرفت با ذوق رفتم باهاش حرف بزنم چنان زد زیر ذوقم که نزدیک بود دق کنم باخودم میگم باهاش حرف نزنم ولی باز میگم گناه داره دیگه خسته شدم پیشه خانوادم تحقیرم میکنه ولی پیش خودم کلی محبت این چه زندگی گوهیه که من دارم پیرشدم دیگه

به نظر من اگه برعکس بودین بیشتر قابل تحمل بود و ایشون شما رو به وجد می اورد ولی مرد درون گرا زن شاد رو میتونه افسرده کنه  یا عصبی  چون واکنشی که نیاز داری و نمی گیری  همین اول زندکی مشاور برو و تجدید نظر کن  ببین میتونه یاد بگیره یا کلا تو ذاتش نیست

منم امشب خیلی دلم گرفت با ذوق رفتم باهاش حرف بزنم چنان زد زیر ذوقم که نزدیک بود دق کنم باخودم میگم ب ...

الهی بمیرم 😔😔

خدا بهت ارامش بده❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )