2777
2789
عنوان

زندگی مهمتره یا

96 بازدید | 10 پست

بنظرتون جشن عروسی مهمتره یا خود زندگیاینکه شخصی بخاطر جشن نداشتن بخاد زندگیشو بهم بزنه ادم عاقلیه، این شخص میگه چون جشن نداشته ب زندگی دلخوش نیس وب شوهرلش اعتماد ندارا چون ارزوی عروس شدنشو براورده نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره

شوهر اگر همون اول گفته باشه که نمیتونه براش جشن بگیره و خانوم با چشم باز اینو پذیرفته باشه نه حق نداره چون انتخاب خودشه

اگه گفته میگیرم و نگرفته من جاش بودم اره به جدایی فکر میکردم با آدم بدقول نمیشه زندگی کرد

اگه از اول طی نشده باشه مقصر خانوم هست

وقتی میدونه چنین چیزی براش مهمه باید طی میکرد

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
یکی ارفامیلای داماد فوت میکنه ک نمیگیرن

خب بعدش بگیرن

چه ایرادی داره

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
باید تاسال صبرمیکرلدن چون دایی داماد مرده، اینا هم نمیتونستن صبرکنن

چه خبره یکسال

ما تا چهل رسممونه 

نه خب در چنین شرایطی داماد بدقول نیست

عزیزم شما لباس عروستو بگیر باهم برید عکس عروسی و اینا بگیرید

عروسی هم نگرفتید عکساشو فیلماشو بگیرید

حالت بهتر میشه