2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا دیوونه بود

عقیده من متفاوته چون داستان فیلم در دیالوگ پایانی دی کاپریو به مارک رافالو خلاصه میشه (میتونی زنده بمونی و مثل یه حیوون زندگی کنی و یا اینکه بمیری و…)
 و مشخص میکنه که درمان جواب داده و دی کاپریو درمان شده ولی دیگه دوست نداره زنده بمونه

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           
عقیده من متفاوته چون داستان فیلم در دیالوگ پایانی دی کاپریو به مارک رافالو خلاصه میشه (میتونی زنده ب ...

خب مسئله اینجاست ک آیا واقعا قتل انجام داده یا ن

ک مشخص شد انجام داده و از لحاظ روحی و روانی جوری ضربه خورد ک دقیقا مث فیلم memento سعی در انکار فاجعه داشت 

آدم نرمالی نبود 

ولی این ک آخر فیلم داره بهبود پیدا میکنه رو موافقم یجورایی

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خب مسئله اینجاست ک آیا واقعا قتل انجام داده یا ن ک مشخص شد انجام داده و از لحاظ روحی و روانی جوری ض ...

به خاطر همین توی کامنت اولم گفتم فیلم های پایان باز رو نمیشه تعبیر دقیقی از آخرش کرد. معمولا توی ذهن هر بیننده اونجور که ارتباط برقرار کرده با داستان تعبیر میشه

به همه ی انسان ها احترام بذار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن؛ نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت                           
به خاطر همین توی کامنت اولم گفتم فیلم های پایان باز رو نمیشه تعبیر دقیقی از آخرش کرد. معمولا توی ذهن ...

آره دقیقا 

مث Inception 👌🏻

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

آره دقیقا  مث Inception 👌🏻

بله دقیقا. به جرعت میشه گفت تمام کارهای دیکاپریو شاهکارند