2777
2789
عنوان

درمان بارداری پوچ

150 بازدید | 12 پست

خانومایی که بارداری پوچ داشتن فهمیدین مشکل از خودتون بوده یا شوهراتون ؟

من شوهرم مشکل داره به نظرتون نیازه که منم بررسی بشم...

دکترم میگه چون شوهرت از لحاظ مورفولوژی و تحرک مشکل داره...تو مشکلی نداری ...

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
مگه چن تا بارداری پوچ داشتی ؟ 

دو تا 

یکی قبل از عمل شوهرم

و یکی سه ماه بعد از عمل 

البته بعد از عمل زیاد تغییر نکرده بود

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا  یکی قبل از عمل شوهرم و یکی سه ماه بعد از عمل  البته بعد از عمل زیاد تغییر نکرده ...

خودت هم آزمایش بده خیالت راحت شه 

منم یه بارداری پوچ و یه بارداری شیمیایی داشتم ، مورفو شوهرم ۴درصد بود ، ولی سه چهار تا دکتر خوب تو شیراز پرسیدم گفتن این مسئله ربطی به پوچ شدن نداره  به خاطر مسائل کروموزومی هس 

من ماه بعد از بارداری شیمیاییم هم باز باردار شدم الان یازده هفته ام 

خدایا مواظب پسرم باش   
خودت هم آزمایش بده خیالت راحت شه  منم یه بارداری پوچ و یه بارداری شیمیایی داشتم ، مورفو ...

چجوری باردار شدین ؟

دارو مصرف میکنین الان ؟

چجوری باردار شدین ؟ دارو مصرف میکنین الان ؟

من بعد از اون بارداری پوچ که پارسال داشتم خودم همه آزمایش های هورمونی و ذخیره تخمدان و تیروئید و ... وسونو روز سیزدهم سیکل رو انجام دادم و همه خوب بود ، همسرم ازمایش داد هم مورفو هم تحرک پایین بود , تو این سایت میخوندم که بخاطر همین هس که بارداری پوچ میشه ولی به چن تا دکتر که گفتم ، گفتن فعلا دارویی لازم نیس و همینطوری اقدام کن 

و خودم فقط فولیک اسید و آهن و ویتامین د خوردم

همسرم هم فولیک اسید و روی و سلنیوم ، هیچ داروی دیگه ای مصرف نکردیم

بعد از نه ماه از اون پوچ اقدام کردیم که پنج روز پریودم عقب افتاد بتا دادم عددش 30 شد ، دکتر گفت پایینه احتمالا چن روز دیگه پریود میشی که فرداش شدم ، دیگه ترسیدم مجدد اقدام کنم گفتم حتما بخاطر همون مسئله شوهرم هس ولی بازم دکترم گفت هنوز دارو لازم نیس وباز اقدام کن همون تقویتا و ویتامین های قبلی خوردیم ، ماه بعد اقدام کردم خدا رو شکر باردار شدم 

خدایا مواظب پسرم باش   
چجوری باردار شدین ؟ دارو مصرف میکنین الان ؟

راستش ما پیش دوتا دکتر  اورولوژیست خوب رفتیم ، یکیش که گفت با این وضعیت اسپرم حتما یا آی یو آی یا آی وی اف لازمه ،یکیش هم گفت سه چهار ماهی همینجوری اقدام کنید. ولی دکتر زنان چن جا بردم گفتن تا سه ماه اقدام کن بدون دارو اگه نشد بیا ، دکتر خودم گفت تا هشت ماه 

بعدم گفت تا سه تا سقط کامل نداشته باشی من دارو تجویز نمیکنم چون خودش عوارضش بدتره 

خدایا مواظب پسرم باش   
راستش ما پیش دوتا دکتر  اورولوژیست خوب رفتیم ، یکیش که گفت با این وضعیت اسپرم حتما یا آی یو آی ...

ب سلامتی عزیزم

واسه منم دعا کن 

خیلی روحیه ی خودم و شوهرم خسته شده 

دیگه توانایی نداریم

ما هم زینک پلاس .فولیک اسید 5 و ویتامین ای هردومون استفاده میکنیم 

شوهرمم کیوتن و ویتامین سی به غیر از داروهای مشترک استفاده میکنه....

دکترم گفت برج 2 بیا 

باید  از عید اقدام کنم 

ب سلامتی عزیزم واسه منم دعا کن  خیلی روحیه ی خودم و شوهرم خسته شده  دیگه توانایی نداریم ...

انشالله عزیزم شما هم راحت باردار بشین 

من اصلا نذاشتم هیچ کسی  بفهمه ، حتی پدر مادرا 

چون میدیدم چقد هر بار همسرم بخاطر این موضوع استرس داره و حالش گرفته س ، اعتماد به نفسش اومده بود پایین 

شمام بهش بگو که ربطی به اون نداره تا بتونه دوباره روحیه ش رو به دست بیاره چون خییلی تاثیر داره

خدایا مواظب پسرم باش   
انشالله عزیزم شما هم راحت باردار بشین  من اصلا نذاشتم هیچ کسی  بفهمه ، حتی پدر مادرا  ...

ممنون از دلداریت عزیزم

دلم میخاست بدونم بقیه کسایی که بارداری پوچ داشتن علتش چی بوده 

تا همه علت ها رو تو خودم بررسی کنم

ب سلامتی عزیزم واسه منم دعا کن  خیلی روحیه ی خودم و شوهرم خسته شده  دیگه توانایی نداریم ...

بنظرم اگه خیلی وقت نیس که تو اقدامین ، بیشتر به خودتون فرصت بدین ، فکر نکنین که اگه دکتر فلان قرص محرک رو داد یا پیشنهاد آی یو آی و ... داد حتما با انجامش نتیجه میگیرید . خیلی ها هستن که با درمان های کمکی هم هنوز منتظر بارداری هستن 

پس حتما فعلا همین روش طبیعی که هیچ عوارضی نداره رو در پیش بگیرین انشالله که جواب میده ، اصلا استرس نداشته باشید . امیدوار باشین ، ما بهمون گفتن حداقل باید ۲۵ درصذ باشه ولی 4 درصد بود ، امید داشته باشید 

خدایا مواظب پسرم باش   
ممنون از دلداریت عزیزم دلم میخاست بدونم بقیه کسایی که بارداری پوچ داشتن علتش چی بوده  تا همه ...

خودتم آزمایش بدی ضرر نداره ، بهتر از فکر و خیال کردنه ، یه چکابه 

میتونی روز تخمک گذاری سیکلت یه سونو بدی که وضعیت تخمکی که آزاد میشه رو چک کنی ، همونم حتی اگه خدایی نکرده ضعیف باشه با چیزای سنتی و ورزش و روحیه خوب میشه حلش کرد

خدایا مواظب پسرم باش   
خودتم آزمایش بدی ضرر نداره ، بهتر از فکر و خیال کردنه ، یه چکابه  میتونی روز تخمک گذاری سیکلت ...

من از لحاظ تخمک و ذخیره و ...مشکل ندارم

منظورم اینه از لحاظ انعقادی یا ایمنی شاید مشکلی باشه

البته آزمایش هاش خیلیی گرونه